Skyddsbumper för Garmin Edge 130 / Edge 130 Plus GPS - skal för tracker i skyddande Silikon material för cykling, hike, terräng - navigatorfodral som tar hand om din navigator

1 / 2

65,00 kr
| -30%

45,50 kr
inkl. moms. exkl. fraktkostnader
48-timmars leveransservice
Leveranstid 3-5 vardagar
PayPal Kreditkort postnord TNT
Art. nr.:
933126
Tillverkare:
subtel
Vikt:
10g
Färg:
svart

Kompatibel med

Cyklar du ofta med din navigator på ojämna vägar, orienterar i skogen eller är din hobby hiking där du behöver använda en GPS för att hitta rätt? Då kan ett skyddande fodral vara en bra idé!


Detta svart Silikon bakhölje för tracker är av hög kvalitet och skyddar din GPS på ett optimalt sätt mot repor, stötar och mindre fall. Detta stöttåliga Silikon material av hög kvalitet är lätt att rengöra och träs enkelt på din GPS.

Skalet har hål/utskuret för alla portar och knappar, vilket fortfarande gör trackern lätt att använda, även när den är i sitt skyddshölje. Materialet är lättviktigt och ger en slimmad känsla även när det sittar på navigatorn. Tack vare detta sitter skyddsfodralet även effektivt på plats och håller GPS:en i ett säkert grepp, navigatorn har ingen risk för att trilla ur eller lossna från sin skyddande Silikon bumper.

Egenskaper för GPS backcover:
✔ Åtkomst till alla portar och knappar
✔ Slimmad design, lättviktigt fodral
✔ Hållbart material som är lätt att rengöra
✔ Optimal säkerhet: enheten trillar inte ur & lossnar inte
✔ Stöttåligt och skyddande för din GPS

Material: Silikon
Färg: svart

Leveransomfattning:
1x skyddshölje


★ 3 års garanti ★
Med mångårig erfarenhet sedan 2004 tror vi på subtel på våra produkter. Det är därför vi ger dig en 36 månaders garanti!

Passar till följande enheter

Garmin Edge 130
Garmin Edge 130 Plus

Våra mest populära produkter