mobilbatteri för Apple iPhone 6 (A1586 / A1549 / A1589) 616-0804 med 3.82V, 1810mAh inkl. Verktygskit för enkla batteribyte - ersättningsbatteri med lång batteritid + skruvmejsel-set

1 / 6

195,00 kr
inkl. moms. exkl. fraktkostnader
48-timmars leveransservice
Leveranstid 3-5 vardagar
PayPal Kreditkort postnord TNT
Art. nr.:
932842
Tillverkare:
CELLONIC
Betyg:
(4) (Läs mer)
Vikt:
145g
Färg:
svart

Kompatibel med

Ersätt enkelt din iPhone 6 iPhnone 6 mobils batteri med ett nytt liv – smidigt batteribyte med detta effektiva verktygsset


Mobiltelefoners batterier förlorar power efter en tids användning och då kan det vara dags för ett nytt kraftfullt batteri med lång batteritid. Att ersätta sitt gamla batteri kan vara enkelt och priseffektivt, så varför inte prova? Ge din telefon ny energi med ett nytt batteri för att återigen få lång batteritid. Allt du behöver är detta batteri, dess inkluderade mejsel-set och en tutorial från YouTube.

Det högkvalitativa batteriet har litium polymer vilket är specifikt designat för din iPhone 6 iPhnone 6 mobiltelefon. Med hög 1810mAh, 3.82V kapacitet och livslängd tack vare modern litiumteknik utan minneseffekt kommer ditt nya ersättningsbatteri få ett långt liv. Det är dessutom testat för optimal säkerhet för att förhindra kortslutning, överhettning samt överspänning. Ett reservbatteri 100% kompatibelt med din smartphone.

Teknisk data om detta smartphone-batteri:
Kapacitet: 1810mAh
Spänning: 3.82V
Cellteknik: litium polymer
Mått: 96.90 x 39.00 x 3.50mm
Färg: svart


Det praktiska mejselkitet är optimalt skapat för tekniska enheter och innehåller bland annat mini-skruvmejslar som kan användas till att öppna små utrymmen. Tillsammans med plasthävstänger lyfter de enkelt mindre komponenter utan att orsaka skada. Många av mobilens delar är inte bara ihopskruvade utan sitter även tight ihop, vilket gör att små mejslar eller plektrum kan användas som lyfthjälp.

Vår antistatiska pincett hjälper dig att samla upp små skruvar samtidigt som du skyddar känsliga kretsar i din smartphone. Sugproppar hjälper även till att lyfta ömtåliga partier på ett optimalare sätt. Fäst de på din skärm och dra plastmejslarna runt kanten för att försiktigt jämna ut trycket. På så vis minskas risken av en böjd eller trasig display. Klisterstrips kan även användas för att hålla batteriet på plats ordenligt.

Verktygskitet innehåller:
4x skruvmejslar / Torx-mejslar (1x T3, 1x T4, 1x T5, 1x T6)
1x pentalobe (TS1)
1x kryssmejsel (1,7mm)
1x plattmejsel / spårmejsel (2mm)
3x mejsel i plast / hävstång för lyft i trånga utrymmen
2x sugproppar (vid lyft av skärm)
1x pincett / tweezer
1x mejsel i metall / hävstång för lyft i trånga utrymmen
1x simkort-öppnare
1x plektrum
1x tejp-strips / klisterstrips


3 års garanti
Vi grundades år 2004 och är en internationell specialist som erbjuder kvalitetsprodukter. Därför har vi en garanti på 36 månader!

Ersätter följande produkter

Apple 616-0804
Apple 616-0805
Apple 616-0806
Apple 616-0809

Passar till följande enheter

Apple iPhone 6

Produktbetygsättningar

(Omdömet har automatiskt översatts. Originalspråk: tyska.)
Bra kvalitet
(Omdömet har automatiskt översatts. Originalspråk: tyska.)
Produkt helt enkelt topp, kan bara rekommendera till alla.
(Omdömet har automatiskt översatts. Originalspråk: tyska.)
Det strukturerade batteriet fungerar perfekt och det medföljande verktyget gör jobbet. Tyvärr inkluderades inte limremsorna för batteriet, men det var känt.
(Omdömet har automatiskt översatts. Originalspråk: franska.)
Hej jag är nöjd tack ha en trevlig dag tack

Våra mest populära produkter