Billaddare för Bose Headphones 700 Noise Cancelling, Beats Flex enheter med snabb 5V 2.4A laddning och 1.1m USB-kabel/USB-kontakt

1 / 7

105,00 kr
inkl. moms. exkl. fraktkostnader
48-timmars leveransservice
Leveranstid 3-5 vardagar
PayPal Kreditkort postnord TNT
Art. nr.:
933546
Tillverkare:
subtel
Vikt:
50g
Färg:
svart

Kompatibel med

Ladda din enhet med en billaddare med hög kvalitet medan du reser - fokusera på att köra och snabbladda samtidigt din enhet.

Pendlar du ofta till jobbet och behöver ladda jobbdatorn eller telefonen, barnen tittar på ipad i bilen under bilsemestern eller du använder din smartphone som GPS på resan? Oavsett vad kan en billaddare hjälpa dig att ge full power till din enhet. Denna hållbara USB-kontakt / USB-kabel är dessutom lämplig både för snabbladdning samt underhållsladdning.

Billaddare som du använder i din bils cigarettuttag/cigarettändare har både kortslutningsskydd samt överspänningsskydd. Den effektiva och högkvalitativa laddaren och laddsladden är kontrollerad för att hålla hög standard och säkerhet samt är lämplig för all batteriteknik. Den har även en LED-display, vilken lyser upp när den är korrekt ansluten.

Denna billaddare och USB-adapter fungerar även väl för laddning i båtar, husvagnar, husbilar och andra fordon med cigarettändare / 12V / 24V cigarettuttag. Allt för att du ska kunna ladda dina enheter var helst du befinner dig.

Tekniska data:
Ingång / Input: 12V / 24V
Anslutning 1: USB C Type C
Utgångsspänning / Output Volt: 5V
Strömstyrka / Output ampere: 2.4A
Effekt / Power Watt: 12W
Kabellängd: 1.1m


★ 3 års garanti ★
Vi på subtel tror på våra produkter. Därför ger vi dig 3 års garanti!

Passar till följande enheter

Beats Flex
Bose Frames Tempo
Bose Headphones 700
Bose Noise Cancelling Headphones 700
Bose Portable Home Speaker
Bose QuietComfort® Earbuds
Bose Sleepbuds™ II
Bose Sport Earbuds

Våra mest populära produkter