Fordonsladdare (LONG CONNECTOR) för CUBOT King Kong Mini - 1m, 12V / 24V, 3A, 3000mA

Fordonsladdare (LONG CONNECTOR) för CUBOT King Kong Mini - 1m, 12V / 24V, 3A, 3000mA
135,00 kr
inkl. moms.
på lager och omedelbar leverans
Leveranstid 3-5 vardagar
Antal: 
Tillverkare:
CELLONIC
Vikt:
50g
Färg:
svart
Art. nr.:
933934
Tillverkare:
CELLONIC
Vikt:
50g
Färg:
svart
Art. nr.:
933934

Ladda din smartphone med en billaddare med hög kvalitet medan du reser - fokusera på att köra och snabbladda samtidigt din mobil till full laddning.


Pendlar du ofta till jobbet och behöver ladda jobbtelefonen, lyssnar mycket på musik under bilsemestern eller du använder din smartphone som GPS på resan? Oavsett vad kan en billaddare hjälpa dig att ge full power till din mobiltelefon. Denna hållbara mobilladdare med USB-kontakt / USB-kabel är dessutom lämplig både för snabbladdning samt underhållsladdning.

Subtels billaddare för mobiltelefon, som du enkelt och tryggt kan använda i din bils cigarettuttag/cigarettändare, har både kortslutningsskydd samt överspänningsskydd. Den effektiva och högkvalitativa smartphoneladdaren och laddsladden är kontrollerad för att hålla hög standard och säkerhet samt är lämplig för all batteriteknik. Den har även en LED-display, vilken lyser upp när den är korrekt ansluten.

Denna billaddare och USB-adapter för smartphones fungerar även väl för laddning i båtar, husvagnar, husbilar och andra fordon med cigarettändare / 12V / 24V, zum Aufladen am Zigarettenanzünder im Auto oder LKW cigarettuttag. Allt för att du ska kunna använda och ladda din mobiltelefon var helst du befinner dig.

Tekniska data:
Ingång / Input: 12V / 24V, zum Aufladen am Zigarettenanzünder im Auto oder LKW
Anslutning 1: USB C Type C
Utgångsspänning / Output Volt: 12V / 24V
Strömstyrka / Output ampere: 3A, 3000mA
Kabellängd: 1m


3 års garanti
Vi på subtel tror på våra produkter. Därför ger vi dig 3 års garanti!

Passar till följande enheter

CUBOT King Kong Mini

Våra mest populära produkter