subtels utvalda nyårskarameller ger upp till 50% rabatt på våra mest älskade produkter fram till 31/1. Hitta dina favoriter nu!
.se
08 - 5664 2802
(support på engelska)

Mån-fre 10:00-15:00

Kraftfulla och hållbara powerbanks och mobila laddare

subtel® är sedan 2004 en av Europas mest tillförlitliga webshop för elektriska tillbehör, bland annat i form av laddare, adaptrar, USB-kablar och alla former av batterier för en mänga olika kända varumärken. Samtliga produkter är godkända enligt EU-standard och CE, RoHS samt FCC-certifierade.

Alla produkter som säljs testas oberoende på kvalitet och prestanda från vår bas i Berlin, Tyskland. Tack vare detta kan vi med stolthet erbjuda tre års garanti på våra produkter.

Sortera efter:

Bärbar kraft närhelst och varhelst du behöver den

Är du ofta på språng och behöver fylla dina tekniska prylar med ny energi för längre batteritid? Då är en powerbank från subtel ett optimalt tillbehör för dig. Sortimentet du hittar hos subtel består av högpresterande strömkällor för snabb laddning. Många med USB vilka är perfekta för att hålla din smartphone, surfplatta, trådlösa Bluetooth-hörlurar, GPS eller andra elektriska enheter fulladdade, var du än befinner dig.

Våra powerbanks levereras därför ofta med ett urval av USB-laddningskablar, däribland Micro-USB och USB-C, vilket innebär att de är 100% kompatibla med de allra flesta små elektriska enheter - inklusive kompatibilitet med alla moderna smartphones som Samsung Galaxy och iPhone.


Vad är en powerbank eller bärbar laddare?

I huvudsak är en powerbank ett litiumbatteri med en ingångsport som gör att den kan anslutas via en laddkabel till ett stort antal elektriska apparater. En extern powerbank fungerar som ett batteri, vilket gör att enhetens interna batteri kan laddas utan att behöva tillgång till en nätadapter. Powerbanks är utformade för bärbarhet, ofta inkapslade i ett hårt och hållbart skal. På så vis kan de säkert bäras i en väska eller ficka, vilket gör de perfekta för resor eller när du behöver ström och inte har tillgång till ett eluttag.

Kapaciteten hos bärbara laddare kan variera från 1500 mAh till 20000 mAh. Ju fler milliampere per timme (mAh) den externa powerbanken har, desto större är batteriets kapacitet och desto mer laddning kan den ge till andra enheter. För att exemplifiera detta har en genomsnittlig smartphone ett internt batteri på 3000mAh-5000mAh, kan du om du har en powerbank med 10000mAh ladda din telefon upp till tre gånger innan du behöver ladda din powerbank.


Vad ska jag tänka på när jag köper en powerbank?

Idag finns det nästan lika många typer av bärbara laddare och powerbanks som det finns enheter att ladda. Därför är det viktigt att du kontrollerar ett par saker innan du gör ditt köp.

Kompatibilitet: Powerbanks använder överväldigande ofta USB-kablar för att ansluta till och ladda andra enheter. Först och främst är det viktigt att förvissa sig om det är möjligt att ladda din enhet med en USB-kabel. Kontakten som ansluts till din enhet kan vara något som är specifikt för din enhet, men den ände som ansluts till den bärbara laddaren måste vara USB. Kontrollera därför noggrant vilken typ av kontakt din eller dina enheter kräver samt vilken kontakt som powerbanken har.

Kapacitet: Energikapaciteten hos ett batteri mäts i mAh eller milliamperetimmar. En powerbank med en större mAh kan ge mer och längre laddning till fler enheter än powerbanks med en lägre mAh. När du väljer en powerbank är det bäst att välja en som har tillräckligt med mAh för att ladda de enheter du ska använda den med fullt ut.

Om en smartphonebatteri har en genomsnittlig kapacitet på 3000 mAh-5000 mAh kommer en powerbank med en kapacitet på 2500 mAh inte att kunna ladda smartphonebatteriet fullt ut, medan en powerbank med 10000 mAh kan ladda det upp till tre gånger. Kontrollera därför gärna hur stor kapacitet i mAh dina enheter har och justera sedan upp den externa laddarens kapacitet för att kunna tillgodose ditt behov.

Storlek: Storleken på en powerbank motsvarar ofta dess kapacitet - ju större den är, desto större batteri. Men eftersom powerbanks också ska vara bärbara, om du letar efter en powerbank som passar i fickan i stället för i en ryggsäck, kanske du vill kompromissa med storleken och välja den som passar. I subtels webshop kan du hitta en mängd olika storlekar med olika kapacitet, för att du kan kunna hitta något som passar för olika tillfällen.

Ingångsportar: USB-powerbanks med flera USB-utgångsportar gör det möjligt att ladda flera enheter samtidigt. Om du vill ha möjlighet att ladda en eller flera enheter samtidigt ska du se till att den powerbank du väljer har minst två USB-utgångsportar. På så vis kan du ladda både mobilen och dina trådlösa hörlurar på samma gång.

Kvalitet: En viktig regel när du köper batterier är att alltid köpa från betrodda säljare. Billigare powerbanks av lägre kvalitet kan vara av dålig kvalitet och innehålla billiga material. Battericellerna i dem kanske inte innehåller det angivna mAh-talet, laddar långsammare och har i slutändan en kortare livslängd än batterier av högre kvalitet.

Alla subtel- och CELLONIC® powerbanks använder celler av högsta kvalitet, vilka både är E & ROHS-certifierade battericeller av klass A samt skyddade mot kortslutning, överhettning och överspänning. De har testats och certifierats för optimal kapacitet, tillförlitlighet och säkerhet. Alla powerbanks vi säljer följer EU:s riktlinjer, vilka står för certifierad säkerhet och högkvalitativa standarder.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.