mobilbatteri för Blackview BV7000 V575868P med 3.8V, 3400mAh inkl. Verktygskit för enkla batteribyte - ersättningsbatteri med lång batteritid + skruvmejsel-set

mobilbatteri för Blackview BV7000 V575868P med 3.8V, 3400mAh inkl. Verktygskit för enkla batteribyte - ersättningsbatteri med lång batteritid + skruvmejsel-set
215,00 kr
inkl. moms.
på lager och omedelbar leverans
Leveranstid 3-5 vardagar
Antal: 
Tillverkare:
CELLONIC
Betyg:
(2) (Läs mer)
Vikt:
140g
Färg:
svart
Art. nr.:
934005
Tillverkare:
CELLONIC
Betyg:
(2) (Läs mer)
Vikt:
140g
Färg:
svart
Art. nr.:
934005

Ersätt enkelt din Blackview BV7000 mobils batteri med ett nytt liv – smidigt batteribyte med detta effektiva verktygsset


Mobiltelefoners batterier förlorar power efter en tids användning och då kan det vara dags för ett nytt kraftfullt batteri med lång batteritid. Att ersätta sitt gamla batteri kan vara enkelt och priseffektivt, så varför inte prova? Ge din telefon ny energi med ett nytt batteri för att återigen få lång batteritid. Allt du behöver är detta batteri, dess inkluderade mejsel-set och en tutorial från YouTube.

Det högkvalitativa batteriet har litium polymer vilket är specifikt designat för din Blackview BV7000 mobiltelefon. Med hög 3400mAh, 3.8V kapacitet och livslängd tack vare modern litiumteknik utan minneseffekt kommer ditt nya ersättningsbatteri få ett långt liv. Det är dessutom testat för optimal säkerhet för att förhindra kortslutning, överhettning samt överspänning. Ett reservbatteri 100% kompatibelt med din smartphone.

Teknisk data om detta smartphone-batteri:
Kapacitet: 3400mAh
Spänning: 3.8V
Cellteknik: litium polymer
Mått: 67.70 x 57.30 x 5.64mm
Färg: svart


Det praktiska mejselkitet är optimalt skapat för tekniska enheter och innehåller bland annat mini-skruvmejslar som kan användas till att öppna små utrymmen. Tillsammans med plasthävstänger lyfter de enkelt mindre komponenter utan att orsaka skada. Många av mobilens delar är inte bara ihopskruvade utan sitter även tight ihop, vilket gör att små mejslar eller plektrum kan användas som lyfthjälp.

Vår antistatiska pincett hjälper dig att samla upp små skruvar samtidigt som du skyddar känsliga kretsar i din smartphone. Sugproppar hjälper även till att lyfta ömtåliga partier på ett optimalare sätt. Fäst de på din skärm och dra plastmejslarna runt kanten för att försiktigt jämna ut trycket. På så vis minskas risken av en böjd eller trasig display. Klisterstrips kan även användas för att hålla batteriet på plats ordenligt.

Verktygskitet innehåller:
4x skruvmejslar / Torx-mejslar (1x T3, 1x T4, 1x T5, 1x T6)
1x pentalobe (TS1)
1x kryssmejsel (1,7mm)
1x plattmejsel / spårmejsel (2mm)
3x mejsel i plast / hävstång för lyft i trånga utrymmen
2x sugproppar (vid lyft av skärm)
1x pincett / tweezer
1x mejsel i metall / hävstång för lyft i trånga utrymmen
1x simkort-öppnare
1x plektrum
1x tejp-strips / klisterstrips


3 års garanti
Vi grundades år 2004 och är en internationell specialist som erbjuder kvalitetsprodukter. Därför har vi en garanti på 36 månader!

Ersätter följande produkter

Blackview V575868P

Passar till följande enheter

Blackview BV7000

Produktbetygsättningar

(Omdömet har automatiskt översatts. Originalspråk: franska.)
Mycket bra, bra!
(Omdömet har automatiskt översatts. Originalspråk: franska.)
RAS rekommenderar jag

Våra mest populära produkter