.se

Snabbladdande prisvärda batterier för alla tillfällen

Behöver du ett nytt batteri med längre batteritid, så att du kan använda din favoritprodukt längre? Då har vi säkerligen ett batteri som passar din enhet. Trådlösa produkter ökar i antal desto längre utvecklingen går och subtel följer den varje steg på vägen. Vi har batteri och tillbehör för en mängd olika produkter och modeller, vilka kommer ge din trådlösa enhet ett längre, mer hållbart liv. På så vis kan du använda din batteridrivna produkt längre.

Varumärke
🔎︎
Sony 229
HP 164
Dell 115
ASUS 111
LG 29
Sortera efter:
145,00 kr
95,00 kr
115,00 kr
295,00 kr
149,00 kr
65,00 kr
125,00 kr
95,00 kr
179,00 kr
315,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 449 >>

Att byta ut originalbatteri är ofta enkelt och kräver inget mer än ett par verktyg och en bra tutorial från YouTube. Dessa verktyg kan du så klart även hitta hos subtel, allt för att förenkla ditt batteribyte. På så vis blir det en enkel match att ersätta ett mobilbatteri med ett nytt.


Vilket batteri fungerar för min enhet?

Oberoende om du letar efter ett nytt batteri till din mobiltelefon, ett nytt kamerabatteri eller till din robotdammsugare – du vill att batteriet ska leverera bra med power och vara pålitligt. Batterier från subtel är anpassade för varje kompatibel produkt och använder sig av en laddningsmetod som laddar batteriet till 100% varje gång, detta tack vare litiumteknik utan minneseffekt som gör att batteriet inte lagrar någon information som kan göra det långsamt. Det finns många olika storlekar på batterier och batteri som ger olika volt och styrka till din enhet, så även detta kan påverka ditt val av batteri.

 På alla våra säljsidor för batterier kan du läsa mer om vilket batteri som är kompatibelt med din enhet. För att vara på den säkra sidan att du hittar rätt batteri för dig har vi listat vilka enheter och modeller som passar för varje enskilt batteri. Om du vill dubbelkolla så kan du alltid jämföra den tekniska data som beskriver varje batteri med datan som beskrivs i din användarmanual. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag och kan hjälpa dig med svar på dina frågor.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Batteri för många olika områden och tillfällen

  • Mobilbatteri

  • Laptop-batteri

  • GPS-batteri

  • Batteri för radioapparater

  • Verktygsbatterier

  • Batterier för trådlösa dammsugare/robotdammsugare med mera