.se

Kvalitetsbatterier till din bärbara dator

De senaste åren har digitaliseringen av våra hem och arbeten ökat vilket gjort så att begrepp som "digital nomad" eller "distansarbete" nu är vardags för många av oss. Denna digitalisering har gjort användningen av mobila enheter i allmänhet än mer populär, eftersom de ger oss stor frihet i vardagen och i arbetet. Att kunna jobba eller plugga utan närheten till strömuttag gör våra hem så mycket större när även trädgården eller parken utanför kan användas som kontor.
Sortera efter:
295,00 kr
315,00 kr
285,00 kr
295,00 kr
315,00 kr
325,00 kr
295,00 kr
395,00 kr
285,00 kr
295,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 66 >>

Om ditt nuvarande batteri för din bärbara dator inte längre håller måttet kan det vara dags för ett ersättningsbatteri att ta originalbatteriets plats. Subtel är specialister på tekniska tillbehör och har ett brett utbud av högkvalitativa uppladdningsbara batterier för bärbara datorer eller laptops. Alla subtels uppladdningsbara batterier har stor kapacitet och lång livslängd tack vare litiumtekniken utan minneseffekt. Detta innebär att batteriet är fulladdat varje gång, oavsett dess tidigare laddningsmönster.


Vilket batteri fungerar till min bärbara dator?

Om din laptops batteri är har börjat bli dåligt, tappar kapaciteten, laddar långsamt eller laddar ur sig för snabbt kan du enkelt byta ut det defekta batteriet till ett nytt. Istället för att köpa en helt ny dator kan du på så vis spara pengar genom att endast byta ut batteriet på din bärbara notebook . Genom att enbart köpa ett nytt batteri istället för en helt ny dator hjälper du även miljön en smula.

Hos subtel hittar du uppladdningsbara batterier för bärbara datoren av en mängd olika märken och modeller. Under varje produktsida kan du läsa mer om vilket batteri som fungerar tillsammans med just din dator. Subtels batteriet är specifikt designade för just den eller de modeller som står nämnda på varje sida, så att du kan vara säker på att batteriet blir en optimal match.

Om du trots det är osäker kan du jämföra den tekniska data som står skriven om varje produkt med den data som nämns i din enhets användarmanual. Vår kundservice finns även på plats varje vardag för att svara på frågor om vilket batteri som fungerar till din bärbara dator.


Hur tar man hand om ett laptop-batteri?

När du har hittat batteriet som är kompatibelt med din bärbara dator i subtels webshop kan det vara en bra idé att ha ett par enkla tips i åtanke, för att förlänge livslängden på ditt nya laptop-batteri.

  • Försök att använda batteriet minst en gång i månaden utan strömsladden ihopkopplad
  • Om ditt batteri går att ta ur, gör det om du använder datorn med strömadaptern under en längre period
  • Försök att optimera din användning, så att batteriet inte behöver laddas ur och upp flera gånger under en och samma dag
  • Förhindra gärna så att batteriet laddar ur helt
  • Försök hålla undersidan på din bärbara dator fri från damm eller mjuka ytor som ofta gör datorn och batteriet varm


Hur länge varar ett laptopbatteri?

Livslängden för ett uppladdningsbart batteri till en bärbar dator varar, under normala förhållanden, mellan 500 till 800 laddningscykler. Detta motsvarar en genomsnittlig varaktighet på ett och ett halvt till tre år. När notebook-batteriets livslängd har förbrukats kommer det gradvis att förlora sin långa batteritid. Antalet cykler som ett batteri kan ha beror dock på att det är urladdat eller inte när vi börjar ladda det. Med andra ord, om vi laddar ur det helt kommer batteriets antal cykler att vara cirka 500, men om vi bara laddar ur det tills det har 25% kvar kan cyklerna nå upp till 2000 eller 2500.


Många erbjudanden för tekniska tillbehör

Om du letar efter ett pålitligt och långvarigt batteri så har du hittat rätt. Med ett batteri från subtel kan du vara säker på att ditt arbete blir gjort, oavsett om det är jobb på kontor, plugg hemma eller gaming med kompisar. Ditt laptop-batteri kommer vara länge och det roliga kan vara lika länge.

Våra batterier fungerar även perfekt som reservbatterier, om det nuvarande tar slut, vilket kan vara mycket användbart när du inte har eluttag i närheten. Detta ger dig maximal frihet så du slipper oroa dig för att laddningen ska ta slut när du arbetar på distans och utan tillgång till eluttag.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.