.se

Batterier för elverktyg och batteridrivna verktyg

Idag är det möjligt att arbeta i flera timmar och med många olika verktyg och maskiner utan att det behövs ett eluttag i närheten. Borta är dagarna med olyckor relaterade till el-kablar som ligger på marken. Dessa trådlösa verktyg är numera utrustade med kraftfulla batterier, vilket gör att du kan arbeta effektivt, säkert och snabbt. Med ett batteri från subtel kan du vara säker på att få just det – ett kraftfullt uppladdningsbart batteri med en effektiv laddning vars batteritid håller länge.
Sortera efter:
829,00 kr
290,00 kr
450,00 kr
415,00 kr
545,00 kr
240,00 kr
690,00 kr
530,00 kr
345,00 kr
501,80 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 28 >>

När är det dags att köpa ett ersättningsbatteri?

Om ditt originalbatteri inte längre uppfyller de krav du har på ett redskapsbatteri eller inte längre fungerar ordentligt, så som att det förlorar laddningen för snabbt eller tar för lång tid att ladda, då är det dags för ett nytt batteri.


Vilket typ av batteri behöver mitt trådlösa verktyg?

Du behöver inte äga ett batteri för varje verktyg du har utan nu för tiden passar ett batteri ofta till flera olika enheter, ifall de kommer från samma märke. Detta kan dock göra så att du kanske önskar ett reservbatteri till de olika enheterna, så att du slipper vänta medan det batteri du har laddas upp på nytt.

På subtel erbjuder vi därför batterier som är kompatibla med många av de större verktygstillverkarna och som passar optimalt för ditt redskap. På våra produktsidor kan du läsa mer om vilka batterier som fungerar för vilka enheter, se de nedan. Du kan även jämföra den produktdata som står skriven på varje sida med den som står på ditt originalbatteri så att de stämmer överrens.

Vår kundtjänst finns även på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor du kan ha om vilket batteri som är kompatibelt med ditt märke eller modell på verktyg. Som en allmän regel bör du dock vara uppmärksam på fyra punkter för att välja ditt batteri för bärbara verktyg:

1. Varumärket: Varje märke har sin egen form av batteri, så vad uppmärksam så att batteriets dimensioner passar med ditt verktyg

2. Spänning: Batterier har olika spänning som anges i volt som måste motsvara din laddares. Om de två inte stämmer överens kan batteriet komma att laddas felaktigt eller inte alls

3. Teknik: Det finns tre huvudsakliga tekniker för batterier (NiCd, NiMh och Li-Ion) som har sina fördelar och nackdelar. I din användarmanual står det ofta vilken typ av batteri som fungerar bäst för ditt verktyg

4. Dess kapacitet: Batteriets kapacitet är den mängd energi som lagras och frigörs, noterat i ampere-timme Ah. Ju större kapacitet, desto längre kan du använda dina verktyg

För att ge dig en uppfattning om vad du behöver när det gäller spänning och batterikapacitet: Ett 1,5 Ah och 12 V batteri är lämpligt för lätt och tillfälligt arbete. Ett 3Ah och 18V batteri är lämpligt för tungt och frekvent arbete. Ett 5Ah och 36V batteri är lämpligt för professionellt arbete. Om vi tar exemplet på en borr tar det minst 10V för att borra mjuka material som gips eller trä, 15V för hårda material som tegel. För intensiv användning på material som betong eller sten behöver du minst 18V upp till 36V för mer komfort.


Batterierna på subtel erbjuds för bland annat följande märken

Black & Decker, Bosch, Makita, Dewalt, AEG, Husqvarna, Gardena, AL-KO, Birchmeier, Collomix, Craftsman, Cub Cadet, Dremel, Edding , Einhell, Eisenblatter, Eisenblätter, FESTOOL, Fischer, Flymo, Haaga, Hitachi, Karcher, LINCOLN, Mafell, Matrix, McCulloch, Medion, Metabo, Milwaukee, Panasonic, Pellenc, Robomow, Rockwell, Rokamat, Rothenberilger, Ryobi, Stanley , Steinel, WOLF-Garten, Worx, Wuerth, Wurth.

Trådlösa verktyg har blivit allt populärare hos både yrkesverksamma och privatpersoner. Många tillverkare kompletterar nu sina originalprodukter som kom med sladd till att erbjuda sladdlösa versioner av en mängd verktyg. Hos subtel hittar du ersättningsbatterier som passar många olika märken och modeller på batteridrivna verktyg, vilka du kan se en del av nedan;

Borrmaskiner, stans, vinkelslip, cirkelsåg och sabelsåg, skärmaskin, bygglampa, mixers eller putsmaskiner och mycket mer. Hos oss kan du med andra ord vara säker på att hitta ett batteri som är anpassat för ditt redskap.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.