.se

Uppladdningsbara batterier för snabb och säker laddning av din trådlösa telefon

Hos Subtel hittar du ett stort urval av batterier för många olika slags telefoner, vare sig det gäller bärbara trådlösa telefoner eller moderna smartphones - detta är vår specialitet. Vi har en välsorterad katalog med ersättningsbatteri som är kompatibla med de största märkena av trådlösa enheter: AVM, Siemens, Panasonic, Cisco och många fler.

Sortera efter:
65,00 kr
95,00 kr
80,75 kr
115,00 kr
125,00 kr
110,00 kr
80,00 kr
95,00 kr
95,00 kr
125,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 >>

Batterier från Subtel har utformats specifikt för de märken och de modeller som anges för varje produkt i vår webshop, så din fasta telefon kan få en ny, perfekt anpassad energikälla. På detta sätt kommer din enhet att hålla längre, eftersom den inte skadas av ett batteri som använder för lite eller för mycket ström. Detta gör även att du kan spara ett par kronor, genom att byta ut batteriet istället för din telefon, vilket även är en god gärning för miljön!


När ska jag byta batteri i min bärbara telefon?

Det finns få saker som är mer frustrerande än att telefonen dör mitt i ett viktigt samtal. Alla uppladdningsbara batterier slutar någon gång att fungera optimalt, antingen på grund av intensiv användning eller efter flera års användning. Om batteriet inte ens håller en dag rekommenderar vi ett batteribyte för att förlänga livet på din trådlösa telefon.

Batterierna subtel® producerar är 100% kompatibla med de telefoner som anges i deras beskrivningar och batteri-cellerna som används vid produktion, montering och design är av högsta kvalitet och fungerar utmärkt som ersättningsbatteri för döda, defekta eller inte längre fungerande batterier. De snabbladdande batterierna från subtel® har alla överhettningsskydd såväl som överspännings-, och kortslutningsskydd för att göra ditt batteris laddning både trygg och effektiv.


Vilket batteri är kompatibelt med en trådlös telefon?

Om ditt bärbara telefonbatteri är dåligt eller tappar energi snabbt och du har bestämt dig för att köpa ett nytt, är det första du ska göra att kontrollera två viktiga parametrar: koden på ditt originalbatteri och den exakta modellen på din telefon. Ibland kan det vara lite svårare eftersom du kan behöva specialverktyg för att ta bort batteriet. För att underlätta din uppgift har subtel® alla nödvändiga verktyg i vår webshop, exempelvis specialsatser för reparation och byte av batterier.

När batteriet har tagits bort kommer du att kunna läsa koden som är tryckt på det: dessa är vanligtvis alfanumeriska serienummer, indikerade med artikelnummer eller modellnummer. När du har hittat batterikoden anger du bara den i sökfältet på subtel.se för att kontrollera om den finns i vår webbutik. Om sökningen ger ett eller flera resultat kan du fortsätta kontrollera den andra parametern: den telefonmodell som vi angav i listan till höger om komplatibla enheter. Om din modell matchar en av modellerna som nämns har du hittat det batteri du letar efter.

Av erfarenhet rekommenderar vi att du läser produktbeskrivningen noggrant och tittar på de medföljande bilderna. När du har hittat rätt artikel kan du lägga den i din korg och klicka på "köp" för att slutföra beställningen.

Om ditt gamla batteri är nött och det är svårt att urskilja koden så brukar denna information även stå i din telefons användarmanual. Om du inte har kvar användarmanualen eller har svårt att tyda den finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor om vilket batteri som fungerar till din telefon.


Att tänka på vid batteribyte på en bärbar trådlös telefon

Du kan byta ut ett dött eller dåligt batteri i alla vanliga telefoner. Interna uppladdningsbara batterier, som de flesta trådlösa telefonbatterier är, gör att enheter fungerar optimalt om de har tillräckligt med ström. De laddas med en strömkabel som ansluts till en adapter och har en kontakt i andra änden.

Subtels batteriet är specifikt anpassade för de enheter som nämns i produktbeskrivningen, vilket förlänger telefonens batteritid. Batteriens effekt anges i ampere timmar (Ah) och beroende på antalet Ah som ett batteri har kan både autonomi och laddningskapacitet bestämmas. Med andra ord, ju högre strömstyrka ett batteri har, desto längre är dess autonomi.

Fasta telefonbatterier är nästan alltid uppladdningsbara litiumjonbatterier. Användningen av detta material har gjort det möjligt att bli av med en serie problem som kännetecknar nickelbatterier, vilket gör subtels moderna batterier mer effektiva och hållbara. Möjligheten att byta ut ett batteri i en bärbar telefon möjliggör både att undvika att kasta en telefon som fortfarande fungerar, och att göra ett miljövänligt val genom att fortsätta använda en telefon som kan vara gammal men ändå fungerar.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.