.se

Snabbladdande kamera-batteri med hög kapacitet

Dör din kamera för fort och laddar ur sig för snabbt? Då kan ett ersättningsbatteri för din fotoutrustning hjälpa dig. Hos subtel hittar du batterier för många olika slags märken och modeller på äldre kameror och nyare digitala kameror, vilket enkelt kommer ge din enhet ny kraft och energi. Vid längre fotograferingar eller vid spontana bilder är lång batteritid viktigt för att inte förlora möjligheten till en perfekt bild. Subtels kamerabatterier laddas snabbt och ger dig en lång användningstid, vilket gör att du kan vara säker på att knäppa den där optimala bilden.
Sortera efter:
145,00 kr
115,00 kr
149,00 kr
125,00 kr
179,00 kr
139,00 kr
149,00 kr
219,00 kr
95,00 kr
145,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 95 >>

Vilket batteri fungerar för min kamera?

Om du är osäker på vilket slags batteri som fungerar för din version av kamera eller digitalkamera, står all information du behöver veta på subtels produktsidor. Där beskrivs vilket batteri som fungerar till vilken slags kamera-modell och märke, vilket gör att du kan vara säker på att det passar som ersättning till ditt originalbatteri och inte skadar kameran eller dess laddare.

Om du trots detta känner dig osäker kan du jämföra subtels batteri-information med informationen från din kameras användarmanual. Där står bland annat beskrivet hur många volt och ampere batteriet behöver för att enheten ska fungera felfritt tillsammans med vilka dimensioner som gäller för batteriet. Vår kundtjänst finns även på plats varje vardag och kan hjälpa dig med svar på eventuella frågor, så att du kan hitta den perfekta ersättningen till din kamerautrustning.

Batterierna från subtel är optimalt designade för det märke och modell som beskrivs, så att din digitala- eller äldre kamera kan få ny energi perfekt anpassad för just den enheten. På så vis kommer din enhet att hålla längre, då den inte tar skada av ett batteri som gör för svag eller för stark ström igenom den. Det bästa måste dock vara att det är mycket billigare att köpa ett nytt batteri än en ny kamera, eller hur? Spara pengar genom att köpa ett prisvärt batteri och ge din trogna följeslagare ett längre liv.


Hur länge varar ett kamerabatteri?

Långvariga batterier för kameror, Go-Pros eller liknande fotoutrustning kan vara avgörande om du står inför ditt livs motiv, detta oavsett om du vill ta snabba bilder på språng eller för plötsliga motiv, vänta in ett specifikt ögonblick när solen sänker sina sista strålar ögen himlen eller när du tar spännande resebilder. För detta behöver du ett hållbart batteri som varar länge.

Utbytesbatterierna från subtel har alla hög kapacitet och lång livslängd, tack vare litiumteknik utan minneseffekter. Detta betyder att batteriet laddas fullt ut varje gång, oavsett vilket laddningsmönster du haft tidigare. Söker du efter ett pålitligt batteri med lång hållbarhet är dessa batterier därför optimala. De fungerar självklart även bra som reservbatteri, om ditt nuvarande batteri skulle ta slut, vilket kan kännas som en trygghet när eluttagen inte finns i närheten. På så vis ger du dig själv maximal frihet och behöver inte tänka på att hitta ett eluttag för att ladda ditt batteri.


Är det säkert att byta ut ett kamera-batteri?

Att byta ut originalbatteri på en kamera eller fotoutrustning är ofta lätt och kräver, om ens, endast ett par verktyg och en tutorial från YouTube, beroende på kameratyp. Dessa verktyg kan du så klart även hitta hos subtel, allt för att förenkla ditt batteribyte. Du hittar dem här. På så vis blir det en enkel match att ersätta ditt foto-batteri med ett nytt.

Batterierna du hittar i vår webshop har alla skydd mot kortslutning, överhettning och överspänning, vilket ger en garanterad säkerhet även om ersättningsbatteriet inte är ett originalbatteri. Varje battericell har testats separat för att säkerställa en professionell standard och är, som tidigare nämnt, specifikt designat för att passa kamerorna nämnda på varje produktsida. Därför kan du vara helt säker när du använder ett batteri från subtel.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.