.se

Kraftfulla batteri för trådlösa hörlurar och headset

Föreställ dig, du ligger på stranden och lyssnar på din favoritmusik och plötsligt så blir det tyst. Om dina trådlösa bluetooth-hörlurar laddar ur sig för snabbt så kan det vara dags för ett nytt ersättningsbatteri som ersätter ditt trötta originalbatteri.

Sortera efter:
95,00 kr
170,00 kr
95,00 kr
155,00 kr
90,00 kr
55,00 kr
235,00 kr
145,00 kr
145,00 kr
295,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 16 >>

På subtel hittar du batterier för många olika märken och modeller av headset, med vilka du enkelt kan ge dina lurar ny kraft och energi. Oavsett om du lyssnar på poddar, ljudböcker eller techno är lång batteritid viktigt för att njutet inte ska sluta för tidigt.

Hörlursbatterier från subtel är snabbladdande och ger dig en lång användningstid så att du kan vara säker på att din favoritspellista inte slutar. Subtel® är Europas ledande webbshop för digitala tillbehör med ett brett utbud av högkvalitativa uppladdningsbara batterier för alla möjliga enheter.


Vilket batteri passar bäst till mina hörlurar?

För att säkerställa vilket batteri som passar just ditt headset finns tydlig information på varje produktsida om vilka märken och modeller av hörlurar och headset som är kompatibla med det valda batteriet. Läs noggrant under informationen i webshoppen så att ditt märke och modellnummer listas med kompatibla enheter.

Du kan också jämföra datan som står skriven om produkten med den på ditt originalbatteri för att se om de matchar. Du kan ofta hitta den här informationen i dina hörlurars användarmanual, om det är svårt att se den på ditt använda batteri. Vår kundtjänst är också tillgänglig varje vardag för att svara på eventuella frågor om vilken typ av batteri som passar din specifika hörlursmodell.

Subtels headset-batterier är optimalt utformade för märket och modellen som beskrivs på varje produktsida, detta för att ditt trådlösa headset ska kunna laddar på ett optimalt vis. På detta sätt kommer dina bluetooth-hörlurar att hålla längre, eftersom de inte kommer att skadas av ett batteri som ger för lite eller för mycket ström igenom dem. Att du även sparar pengar genom att köpa ett nytt batteri istället för helt nya hörlurar är ännu en faktor som talar för ett batteribyte.


Hur länge varar ett hörlursbatteri?

Ibland vill du bara att festen aldrig ska ta slut, att ljudboken bara fortsätter eller att podden varar i flera timmar. För det behöver du ett högkvalitativt laddningsbart batteri som håller batteritiden länge.Subtels nya headsetbatterier har just detta; hög kapacitet och lång livslängd tack vare litiumteknik utan minneseffekter. Detta innebär att batteriet laddas till 100% varje gång, oavsett ditt tidigare laddningsmönster. På så sätt kan din favoritartist sjunga hela natten!

Om du letar efter ett hållbart och pålitligt batteri till ditt headset är dessa batterier därför perfekta. Naturligtvis fungerar de även bra som reservbatteri om ditt nuvarande batteri tar slut, så att du slipper leta laddningsuttag eller lägga ifrån dig lurarna på stranden när du inte vill. På detta sätt ger du dig själv maximal musikfrihet och du kan strömma musik oändligt till dina trådlösa lurar.


Är det säkert att byta ut ett headset-batteri?

Att byta ut originalbatteriet i ditt bluetooth-headset är ofta enkelt och kräver inte mer än några verktyg och en bra YouTube-tutorial. Naturligtvis hittar du även dessa verktyg på subtel, allt för att förenkla ditt batteribyte. Du hittar dem här. På så sätt blir det enklare för dig att byta ut ditt hörlurs-batteri och du kan njuta av ännu fler löprundor, kvällspromenader eller ensamtid fyllda av musik.

Batterierna som du hittar i vår webshop har alla skydd mot kortslutning, överhettning och överspänning, vilket garanterar säkerhet även om ersättningsbatteriet inte är originalt. Varje battericell har även testats individuellt för att säkerställa en professionell standard och, som tidigare nämnts, specifikt utformad för hörlurarna som beskrivs på varje produktsida. Därför kan du vara säker när du använder ett subtel-batteri.


Många erbjudande för tekniska produkter

På subtels webbplats försöker vi skapa så mycket översikt som möjligt för dig i vår webshop. Vi säljer de bästa ersättningsbatterierna i hög kvalitet för hemmet, från vårt eget varumärke CELLONIC® - oavsett om du behöver litium- eller NiMH-batterier för din smartphone, surfplatta, verktyg, navigering, högtalare - du hittar allt i vår webshop!

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.