.se

Mobilbatterier med lång batteritid för en längre användning

De senaste årens utveckling har gjort så att vi numera kan använda våra mobiltelefoner till att utföra en mängd olika sysslor direkt i mobilen. När man tidigare om åren kunde använda sin mobil under flera dagar utan att ladda den behövs det därför idag mer kraft och energi för att mobilen ska hålla laddningen. Subtel är specialister på produktion av batterier för mobila enheter, vilka är 100% kompatibla med din mobiltelefon.
Sortera efter:
95,00 kr
85,00 kr
95,00 kr
105,00 kr
105,00 kr
95,00 kr
105,00 kr
95,00 kr
105,00 kr
95,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 78 >>

Eftersom vi använder våra mobiler till mycket är det även lätt att bli mer i behov av en välfungerande mobiltelefon. Att kunna använda mobilens GPS när du är ute och kör eller att lyssna på musik under joggingturen kan dra mycket batteri, vilket gör det viktigt med ett välfungerande sådant. Med subtels batterier kan du känna dig trygg med att batteritiden vara länge och att du inte plötsligt går från att ha haft full laddning till bara någora ynka procent kvar. Subtel använder sig även av litiumeffekt i sina batteri, vilket gör så att batteriet laddas på ett optimalt vis, oavsett vilket laddningsmönster du haft tidigare.


Vilket batteri är kompatibelt med min telefon?

Om batteriet i din mobiltelefon eller smartphone laddar ur sig för snabbt eller är defekt på något vis är det dags för ett nytt mobilbatteri. Hos subtel hittar du en mängd olika batterier för olika märken och modeller, så att du kan vara säker på att hitta ett optimalt batteri för din telefon. Under våra produktsidor kan du läsa mer om vilka modeller som passar till berörda batterier.

Om du trots detta känner dig osäker kan du jämföra informationen under vår tekniska data med din mobils batteridata. Denna hittar du antingen i din användarmanual eller direkt på ditt originalbatteri. Vår kundtjänst finns även på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor du har om våra produkter eller vilket batteri som passar din smarttelefon eller mobiltelefon.


Hur byter man ett mobilbatteri?

På äldre modeller av mobiltelefoner är det ofta enkelt att ersätta ett gammalt batteri mot ett nytt, då bakstyckena lätt går att lossa på. På nyare modeller av smartphones kan det ibland visa sig vara en operation som kräver fingertoppskänsla, detta då komponenterna tenderar att vara mer ihopkopplade med varandra. För att förenkla ett batteribyte säljer subtel även verktygskit som underlättar ditt jobb.

Till din hjälp kan du alltid söka upp en tydlig tutorial på YouTube om det känns krångligt att lösa på egen hand. På så vis kan du snäppet enklare ersätta ditt trötta originalbatteri med ett nytt snabbladdande mobilbatteri med längre användningstid. Oavsett så kommer ett nytt batteri kosta dig mindre än en ny mobil, vilket gör ett nytt batteri till en bra deal.


Är det säkert att byta ut ett batteri på en mobiltelefon?

Batterierna som säljs och produceras av subtel har alla genomgått tuffa tester för att klara av de krav vi ställer på våra produkter. Alla mobilbatterier vi säljer har skydd mot överhettning, kortslutning och överspänning, vilket gör de säkra att både arbeta med och att använda. Varje battericell har även testats separat för att säkerställa en professionell standard. I och med att batterierna är specifikt tillverkade för de modeller som nämns är det än tryggare med batteri från subtel, då din mobiltelefon inte kommer agera annorlunda med ditt ersättningsbatteri än vad den gjort med ditt originalbatteri.


Många erbjudanden för tekniska tillbehör

Om du letar efter ett pålitligt och långvarigt batteri så har du hittat rätt. Med ett batteri från subtel kan du vara säker på att du kan lita på att batteritiden varar till allt det du behöver göra, oavsett om det är jobb på kontor, podd-lyssning i naturen eller vägvisare i bilen. Ditt mobil-batteri kommer vara länge och det roliga kan vara lika länge.

Våra batterier fungerar även perfekt som reservbatterier, om det nuvarande tar slut, vilket kan vara mycket användbart när du inte har eluttag i närheten. Detta ger dig maximal frihet så du slipper oroa dig för att laddningen ska ta slut när du vet att du kommer vara utan tillgång till eluttag.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.