.se

Laddningsbara batterier med stor kapacitet för surfplattor

Med ett nytt batteri till din surfplatta kan du se till så att batteritiden ökar, så att du kan använda din tablet längre. Slut är dagarna när du står utan laddning eller batteri som laddar ur sig för snabbt. Våra ersättningsbatterier är specifikt designade för de märken och modeller som står beskrivet i vår webshop är är därför optimala för just dessa enheter. Ersätt ditt trötta originalbatteri med ett nytt hållbart och prisvärt.
Sortera efter:
230,00 kr
125,00 kr
215,00 kr
260,00 kr
265,00 kr
185,00 kr
295,00 kr
265,00 kr
105,00 kr
345,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 18 >>

Vilken typ av batteri behövs för en surfplatta?

Surfplattor och smartphones innehåller nästan alltid litiumbatterier. Denna typen av batterier, eller Li-ion-batterier, är en typ av lätta och långvariga batterier. De är för närvarande de mest använda och finns i många olika slags produkter, såsom smartphones, surfplattor, bärbara datorer, verktyg och dammsugare. Den största fördelen med litiumbatterier är att de väger lite och kan lagra mycket energi. Eftersom de är väldigt kompakta kan de också enkelt integreras i små enheter.

För att välja rätt batteri till din surfplatta kan du enkelt leta upp din surfplattas märke och modell i listan över kompatibla enheter. Du kan även jämföra den tekniska data som står beskriven om varje batteri och jämföra denna med ditt batteris data. Det står antingen direkt på ditt originalbatteri eller beskrivet i din användarmanual. Om du trots detta känner dig osäker kan du kontakta vår kundtjänst som finns på plats varje vardag.


Är det enkelt att byta ett batteri på en surfplatta?

Numera har de flesta surfplattor - och smartphones ett inbyggt batteri. Eftersom din enhet är platt, lätt och innehåller många små delar, kommer du behöva öppna upp dess yttre hölje. För många av dessa mindre reparationer och byten finns det många bra tutorials och instruktionsmanualer att leta upp på internet som kommer att berätta hur du går tillväga.

Om du känner att du vill göra ett batteribyte på egen hand kan du spara mycket pengar på dyra reparationer. Detta enbart genom att byta batteri själv med våra ersättningsbatterier istället för att köpa en ny surfplatta.


Hur får jag mitt batteri att vara länge?

Som nämnts ovan kräver surfplattor och många andra elektroniska enheter litiumbatterier. För ett surfplatte-batteri är det viktigt att det aldrig tar slut helt. Se gärna till att du har omkring 20% ström innan du laddar. Det kan också vara bra att veta att låta det uppladdningsbara batteriet i laddas upp till 100% enbart första gången du laddar det. Att ständigt ladda batteriet till 100% förkortar antalet laddningscykler.Med litiumbatterier är det också viktigt att vara försiktig i värmen. Höga temperaturer gör att batteriet tappar kapacitet snabbare.


Batteribyte och reparationskit för surfplattor

På subtel har vi ett stort antal reparationskit som inkluderar skruvmejslar, pincett och andra verktyg som kan vara bra att ha när du köper ditt nya batteri, så att du själv kan reparera din surfplatta. De små mejslarna kan komma till användning när du gör små och pilliga diy:s i ditt hem eller reparation för andra enheter som elverktyg, dammsugare och kameror.

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör kan du så klart hitta det också. Till fotograferingar hittar du smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.