.se

Batterier för trådlösa och bärbara högtalare

Om ditt högtalarbatteri tappar laddningen snabbt eller laddar långsamt kan det vara dags för ett ersättningsbatteri till ditt originalbatteri. Ju mer du använder högtalaren desto snabbare kan dess batteritiden minska. Med ett nytt högkvalitativt batteri från subtel laddas ditt batteri snabbt och håller länge, vilket gör att du kan använda din högtalare längre. Vårt sortiment innehåller kompatibla batterier för trådlösa högtalare och bluetooth-högtalare, som till exempel populära JBL- och Logitech-högtalare.
Sortera efter:
250,00 kr
170,00 kr
195,00 kr
205,00 kr
305,00 kr
295,00 kr
195,00 kr
370,00 kr
380,00 kr
315,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 18 >>

Våra batterier är helt kompatibla för att ersätta det ursprungliga högtalarbatteriet då de är specifikt anpassade för de modeller och märken som nämns under varje batteri. Du kan också använda batteriet som reservbatteri, till exempel när du reser eller är vid havet, för att aldrig få slut på strömmande musik. På det här viset tar din högtalare inte slut på ström när du lyssnar på eller streamar din favoritmusik. Ett långvarigt batteri med hög kapacitet sparar dig också från att ständigt ladda högtalaren. Detta gör att du kan njuta länge utan nätström.


Vilket högtalarbatteri fungerar till min enhet?

För att vara säker på vilket batteri som fungerar för just din högtalare finns tydlig information på varje produktsida, vilken visar vilka märken och modeller på högtalare som passar ihop med valt batteri. Läs därför noggrant i vår webshop så att ditt modellnummer nämns bland de kompatibla enheterna. Du kan även jämföra informationen som står om produkten med den information som står på ditt originalbatteri så att de stämmer överrens. Du kan ofta även se denna information i din högtalares användarmanual.

Vår kundtjänst finns även på plats alla vardagar för att svara på eventuella frågor du har om vilket slags batteri som hade kunnat fungera till just din högtalarmodell. Är det säkert att byta ett högtalarbatteri? Batterierna som produceras och säljs av subtel är alla högkvalitativa och prisvärda för det du får för pengarna. Samtliga batterier har både kortslutnings-, överhettnings- samt överspänningsskydd och testas var battericell för sig för att säkerställa en professionell standard. På så vis kan du vara säker och trygg att ett nytt batteri från subtel inte kommer skada din högtalare.

De viktigaste teknikerna som används i högtalarbatterier som säljs hos subtel är litiumjon och litiumpolymer, vilket ger dem en mindre minneseffekt. Detta betyder att de kommer att laddas 100% oavsett vilket laddningsmönster du har aft tidigare. Batterierna är lätta och kompakta men kan trots detta lagra mycket energi. Dessa högkvalitativa batterier använder modern teknik och har en hög energitäthet, vilket gör dem idealiska för kompakta högtalare. Naturligtvis har våra batterier även CE- och RoHS-certifikat.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.