.se

Effektiva billaddare för fotokamera, systemkamera och videokamera

Bil-semester, roadtrips eller vanlife handlar ofta om att skapa minnen och vem har inte någon gång kört förbi ett gult rapsfält om sommaren och tänkt att wow – detta måste fotograferas? Sevärdheter och vackra vyer dyker ofta upp när man minst anar det och då vore det surt om batteriet på kameran precis har tagit slut.

Med en billaddare för kameran kommer detta inte hända och du har försäkrat dig att alla spontana motiv faktiskt kan hamna på bild. Och för att vara ärlig, vem vill vänta på att gå ut på sightseeing när du nått ditt resemål bara för att kameran är urladdad? Köp en kameraladdare till bilen och bild-minnena kan bli flera.

Varumärke
Sortera efter:

Mer energi för fler bilder

Billaddare löser alla eventuella energiproblem med din systemkamera och din roadtrips fototillfällen går från att vara kraftlös till kraftfull på ett kick. Sätt i vår laddare i din bil eller lastbils cigaretttändare-uttag, koppla in den i din digitalkamera eller kamerabatteri-laddare och problemet är löst! Att ladda din kamera och dess batteri i bilen under tiden du kör är enkelt och ger dig många fördelar. Subtels billaddare hjälper dig att snabbt och effektivt vara på språng igen.

 

Hur vet jag vilken laddare som passar min enhet?

För varje billaddare och biladapter erbjuder vi en lista över kompatibla kameror som matchar laddaren. Jämför även gärna datan som står beskriven om varje produkt med den som står skriven i din systemkameras eller analoga kameras användarmanual. För billaddare är det generellt antal volt och ampere du måste kontrollera för att se så att din digitalkameras batteri får rätt styrka för att kunna laddas ordentligt.

Olika laddare har även olika slags kontakter. Om du redan nu har en laddare till ditt kamerabatteri kan du se hur uttaget ser ut på den laddsladden och se ifall den som visas på våra produktbilder är den samma. Olika kontakter har dessutom olika namn, vilket bör göra det lättare för dig att välja rätt. Behöver du en billaddare för kamera som har en micro-USB, USB-C port eller USB-A kontakt? I subtels webshop hittar du alla olika versioner och många laddsladdar finns även som snabbladdare utöver vanlig billaddare.

Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor, så att du kan känna dig säker om att du gör ett bra köp.

 

Olika billaddare för olika behov

Eftersom antalet systemkameror och digitalkamerors varumärken på marknaden är många finns det säkerligen även flera olika typer av billaddare för din kamera. Olika laddare har olika fördelar, vilka passar för olika behov och tillfällen. Som beskrivet ovan har vi i subtels webshop både vanliga billaddare men även fast charge, som laddar ditt kamerabatteri snabbare.

Snabbladdare är laddare som har en laddningseffekt på mer än 5 watt. För att uppnå detta finns det två tekniker som erbjuder mycket snabb laddning: USB Power Delivery och Quick Charge. Begreppet snabb laddning är trots detta inte alltid klart. Du bör därför vara uppmärksam på om din laddare är kompatibel med din enhet och laddarens strömstyrka. Som ovan beskrivet, ta en titt i din produkts anvädarmanual eller kontrollera via vår webshop om din kameras varumärke och modell står med bland de kompatibla enheterna till denna laddare. 

 

Laddsladdar eller biladaptrar

Söker du efter en enklare billaddare där du själv redan har en kabel säljer vi även biladaptrar. Laddsladdar till go-pros eller aktionkameror kommer idag ofta med USB-kontakt och säljs med en lös adapter-del tillsammans med din sladd. Om så är fallet kan du enkelt köpa en biladapter med USB-uttag som komplement till din batteriladdare. Många av dessa biladaptrar har dubbla uttag, så att du kan ladda två enheter på samma gång. På så sätt kan både kamerabatteriet få mer batteritid samtidigt som passageraren väljer ut den bästa spotifylistan för resan.

Billaddare eller cigarettändare är därför kända av en anledning, eftersom de låter dig ladda dina enheter i din bil eller husvagn när du är på väg på din campingtur eller semestertripp. De är perfekta reseladdare och möjliggör längre användning av din digitalkamera under långa körningar. Denna typ av laddare finns även i universel version och låter dig ansluta en eller flera USB-kablar beroende på modell, så att din kameras batteritid aldrig behöver ta slut.

Laddsladdarna kommer även i flera versioner, med vanlig sladd eller med spiralkabel. Allt för att du ska kunna välja vad som passar dig, din bil och ditt kamerabatteri bäst.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batterier till dessa laddare.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.