.se

Effektiva billaddare för GPS, tracker, navigatorer och sökutrustning

Är du ute och kör på okända vägar och GPS:en är på väg att dö? Eller du letar efter närmsta vägen till en bensinmack och navigatorn håller på att ladda ur? Billaddare löser alla eventuella energiproblem med din GPS eller tracker och din roadtrip går från att vara kraftlös till kraftfull på ett kick. Sätt i vår laddare i din bil eller lastbils cigaretttändare-uttag och problemet är löst!

Att ladda din navigator i bilen under tiden du kör är enkelt och ger dig många fördelar. För vem vill vara på väg på roadtrip och plötsligt stå mitt ute i ingenstans, utan batteri på navigatorn? Subtels billaddare hjälper dig att snabbt och effektivt vara på språng igen.

Sortera efter:
70,00 kr
70,00 kr
70,00 kr
65,00 kr
70,00 kr
70,00 kr
65,00 kr
85,00 kr
70,00 kr
80,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>

Hur vet jag vilken laddare som passar min enhet?

För varje billaddare och biladapter erbjuder vi en lista över kompatibla GPS-enheter och navigationsutrustning som matchar laddaren. Jämför även gärna datan som står beskriven om varje produkt med den som står skriven i din navigators användarmanual. För billaddare är det generellt antal volt och ampere du måste kontrollera för att se så att din GPS eller tracker får rätt styrka för att kunna laddas ordentligt.

Olika laddare har även olika slags kontakter. Om du redan nu har en laddare till din navigator kan du se hur uttaget ser ut på den laddsladden och se ifall den som visas på våra produktbilder är den samma. Olika kontakter har dessutom olika namn, vilket bör göra det lättare för dig att välja rätt. Behöver du en billaddare för GPS som har en micro-USB, USB-C port eller USB-A kontakt? I subtels webshop hittar du alla olika versioner och många laddsladdar finns även som snabbladdare utöver vanlig billaddare.

Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor, så att du kan känna dig säker om att du gör ett bra köp.

 

Olika billaddare för olika behov

Eftersom antalet GPS:er och navigator-varumärken på marknaden är många finns det säkerligen även flera olika typer av billaddare för din tracker. Olika laddare har olika fördelar, vilka passar för olika behov och tillfällen. Som beskrivet ovan har vi i subtels webshop både vanliga billaddare men även fast charge, som laddar din enhet snabbare.

Snabbladdare är laddare som har en laddningseffekt på mer än 5 watt. För att uppnå detta finns det två tekniker som erbjuder mycket snabb laddning: USB Power Delivery och Quick Charge. Begreppet snabb laddning är trots detta inte alltid klart. Du bör därför vara uppmärksam på om din laddare är kompatibel med din enhet och laddarens strömstyrka. Som ovan beskrivet, ta en titt i din produkts anvädarmanual eller kontrollera via vår webshop om din GPS varumärke och modell står med bland de kompatibla enheterna till denna laddare.


Bland varumärkena som subtel säljer kompatibla enheter för finns bland annat:

Garmin
TomTom
Navigon
Mitac
Becker
Medion
Navman
Mappy med flera

 

Laddsladdar eller biladaptrar

Söker du efter en enklare billaddare där du själv redan har en kabel säljer vi även biladaptrar. Laddsladdar till GPS:er och navigatorer kommer idag ofta med USB-kontakt och säljs med en lös adapter-del tillsammans med dig sladd. Om så är fallet kan du enkelt köpa en biladapter med USB-uttag som komplement till din GPS-sladd. Många av dessa biladaptrar har dubbla uttag, så att du kan ladda två enheter på samma gång. På så sätt kan både GPS:en få mer batteritid och visa vägen samtidigt som barnen i baksätet kan kolla på en oändligt lång film på surfplattan.

Billaddare eller cigarettändare är därför kända av en anledning, eftersom de låter dig ladda dina enheter i din bil eller husvagn när du är på väg på din campingtur eller semestertripp. De är perfekta reseladdare och möjliggör längre användning av din GPS-navigator under långa körningar. Denna typ av laddare finns även i universel version och låter dig ansluta en eller flera USB-kablar beroende på modell, så att din navigators batteritid aldrig behöver ta slut.

Laddsladdarna kommer även i flera versioner, med vanlig sladd eller med spiralkabel. Allt för att du ska kunna välja vad som passar dig, din bil och din GPS bäst.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batterier till dessa laddare.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.