.se

Praktiska och hörkvalitativa laddare

Letar du efter en ersättningsladdare till din favoritprodukt? Hos subtel hittar du en mängd olika laddare för en mängd olika slags produkter. Vi har laddare som är kompatibla med din smartphone, bärbara dator, surfplatta och en mängd andra enheter. I vår webbshop hittar du information om vilken laddare som fungerar till vilken modell, vilket gör att du enkelt kan hitta en lämplig laddare som passar dina behov.
Varumärke
🔎︎
Sortera efter:
90,00 kr
169,00 kr
169,00 kr
195,00 kr
85,00 kr
169,00 kr
195,00 kr
169,00 kr
95,00 kr
115,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 86 >>

Hur vet jag om en laddare passar till min enhet?

För varje laddnings-modell erbjuder vi en lista över kompatibla enheter. Om du trots detta är osäker kan du titta på den maximala laddningseffekten i watt på din enhet, eftersom för hög spänning kan skada batteriet i din enhet. Information om batteriet du söker en ny laddare till hittar du oftast på själva batteriet eller i din produkts manual. På så vis kan du hitta en optimal reservladdare till din produkt.

Om du tycker det är krångligt att hitta rätt laddare till din enhet tillhandahåller vi även den information du behöver. På våra laddare kan du enkelt se vilken slags kontakt laddaren har (till exempel USB, micro-USB), vilken spänning i volt, ström, eller watt-effekt.

Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor om vilken produkt, laddare eller strömadapter som kommer fungera bäst för din enhet. Skicka oss helt enkelt ett mail med bas-informationen om din enhet så hjälper vi dig!


Vilka olika typer av laddare finns det?

Eftersom antalet produkter på marknaden är många finns det även flera olika typer av laddare för dina enheter. Olika laddare har olika fördelar och nackdelar, vilka passar till olika behov och tillfällen. Traditionella laddare som laddar dina enheter via en laddningskabel ansluten till elnätet är fortfarande den vanligaste modellen av laddare.

Trådlösa laddare eller induktionsladdare gör det möjligt att ladda utan kabel och allt du behöver göra är att placera enheten nära laddaren och du är hemma. Denna typen av laddnings-lösning har flera fördelar: De är ofta snygga laddare, vilket gör att du är mer benägen att ha dem framme – inga ihoptrasslade sladdar liggandes i en låda. De har även ofta bra laddningshastighet och håller längre än andra laddare med kontakter.

Snabbladdare är laddare som har en laddningseffekt på mer än 5 watt. För att uppnå detta finns det två tekniker som erbjuder mycket snabb laddning: USB Power Delivery och Quick Charge. Begreppet snabb laddning är trots detta inte alltid klart. Du bör därför vara uppmärksam på om din laddare är kompatibel med din enhet och laddarens strömstyrka. Som ovan beskrivet, ta en titt i din produkts anvädarmanual eller kontrollera via vår webshop om din enhets modell står med bland de kompatibla enheterna till denna laddare.

Billaddare eller cigarettändare är också mycket kända eftersom de låter dig ladda dina enheter i din bil eller husvagn när du är på språng. De är perfekta reseladdare och möjliggör längre användning av din GPS-navigator, till exempel. Denna typen av laddare är universella och låter dig ansluta en eller flera USB-kablar beroende på modell.

Äldre modeller av laddare kommer ofta i ett stycke, med adaptern kopplad direkt till vägguttaget. Detta till skillnad mot många nyare versioner av laddare där du ofta får en adapter och en USB-kabel. På grund av detta kan det bli mer och mer komplicerat att hitta nya laddare till äldre mobiltelefoner eller datorer, vilket är anledningen till att vi beslutat att erbjuda ett urval laddare för äldre modeller, som inte längre finns i de traditionella butikerna.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en kabel och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.