.se

Behöver du en kvalitetsladdare till din bärbara dator? Beställ en på Subtel!

Om din laptop-laddare är trasig, om du bara letar efter en ersättare eller reservladdare för din bärbara dator, då har du kommit till rätt ställe! Subtel® är Europas ledande webshop för digitala tillbehör med ett brett utbud av högkvalitativa laddare för bärbara datorer, laptops och notebooks. Genom att byta ut laddaren eller batteriet istället för din bärbara dator när kraften falnar kan du spara både pengar och inverkan på miljön.
Sortera efter:
275,00 kr
190,00 kr
195,00 kr
195,00 kr
315,00 kr
290,00 kr
325,00 kr
265,00 kr
190,00 kr
315,00 kr
1 2 3 >>

Under de senaste åren har digitaliseringen av vår sociala och professionella miljö accelererat. Begrepp som "hemmakontor" eller "arbeta hemifrån" har blivit en del av vårt dagliga ordförråd. Alla dessa förändringar har gjort att användningen av mobila enheter - och speciellt bärbara datorer - än mer populära eftersom de ger oss mycket frihet och flexibilitet.


Vilken laddare passar min bärbara dator?

Om din notebook-laddare är defekt, laddar långsamt eller avbryter laddningen förtidigt kan du byta ut den defekta laddaren till en ny med ny kraft. En ersättningsladdare kan fungera lika bra som en originalladdare, så att du kan använda din dator längre istället för att kassera den.

Eftersom det finns en hel del olika typer av laddare är det viktigt att du väljer rätt laddare till din bärbara dator. Under varje laddare i vår webshop kan du läsa specifik produktinformation, inklusive en lista över kompatibla notebook-modeller. Förutom de kompatibla modellerna har vi också beskrivit den alfanumeriska koden för batteriladdaren som vår produkt är lämplig för.

Dubbelkolla även gärna laddarens typ av anslutning. Vi rekommenderar därför att du tittar på bilderna på produktsidan för att se om det verkligen är rätt innan du beställer. För att vara säker på att ersättningsladdaren kan ersätta originalladdaren kan du jämföra den information som står skriven om laddaren med den som står skriven på din originalladdare. Om denna informationen är svårläst eller har nötts bort brukar du även kunna se detta i din laptops användarmanual.

Om du trots detta känner dig osäker finns vårt kundtjänst-team på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor om vilken laddare som passar just din notebook. Subtels alla laddare är specifikt utvecklade för de märken och modeller som nämns i varje produktbeskrivning, vilket gör att du kan vara säker på att den nya laddaren är optimal för din bärbara dator.    


Är det enkelt att byta ut en laptop-laddare?

Att byta ut en laddare är inte komplicerat alls om man jämför med att byta ut ett batteri (vilket vanligtvis inte är särskilt svårt det heller). En batteriladdare är en extern enhet, som alltså inte sitter fast på något vis med din notebook, vilken inkluderar en nätverkskabel och en transformator. Dessa köps som en enhet och ersätter den gamla batteriladdaren.

De flesta bärbara datorer och laptops har utbytbara laddare och fungerar väl med såväl originalladdare som med en reservladdare. Behovet av att köpa en ny kompatibel laddare kan uppstå på grund av det oundvikliga slitage de utsätts för, från eventuella defekta delar till eventuella förluster.

I Subtels webshop kan du läsa mer om våra olika laddare och för vilka datorer de är lämpliga.  


Hur länge håller en bärbar dator-laddare?

Att kunna arbeta flexibelt har blivit mycket viktigt för många människor och fler och fler använder sina laptops på tåget, på kontoret eller på hemmakontoret. I och med att en laptop ofta används utan en strömsladd inkopplad finns alltid risken att batteriet tar slut. Många tar därför ofta med sig adaptern i väskan eller ryggsäcken och klämmer in den med andra saker. Detta kan orsaka kabelbrott eller att någon mindre komponent kan gå sönder. Därför är det viktigt att du alltid rullar ihop kabeln mjukt och har tillräckligt med utrymme i väskan.

Du kan också förvara din adapter i ett fodral så att kabeln inte mosas mot andra saker. Vatten är naturligtvis även en potentiell bov för din laddare, så om laddaren följer med ut på semester, lägg den gärna i ett vattentätt fodral.  

När teknik förändras kan en ny laddare också komma att ladda ditt batteri mer effektivt och använda mer energi som lagras i batteriet, speciellt om det är en laddare som är utformad för din bärbara dator, som subtels laddare är. Detta ger dig mer frihet och låter dig ordna det där zoom-samtalet eller att arbeta längre med exceldokumentet.    


Många erbjudande för tekniska produkter 

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer.

Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot. Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteriet till dessa laddare.  


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.