.se

Laddare för mobiltelefoner och smartphones

I dagens samhälle använder vi våra smartphones intensivt och måste därför ladda dem oftare än förut. På grund av detta följer laddarna med oss i väskan eller ryggsäcken, så att vi är säkra på att aldrig stå utan ström på mobilen. Dock så kan sladden lätt skadas i en väska där saker ligger huller om buller, och kan göra mobilladdaren defekt eller ineffektiv.

I subtels webshop hittar du prisvärda och högkvalitativa mobiltelefonladdare och laddkablar. Våra laddkablar är flexibla och kontakterna är designade för att vara hållbara. Laddarna är även CE-märkta och är skyddade mot överhettning, överspänning och kortslutning, vilket gör att du kan känna dig trygg när du laddar din smartphone eller mobiltelefon med våra laddare.

Sortera efter:
90,00 kr
85,00 kr
75,00 kr
95,00 kr
80,00 kr
75,00 kr
75,00 kr
75,00 kr
75,00 kr
75,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 >>

Vilken laddare fungerar för min mobil?

I och med att marknaden för mobiltelefoner och smartphone fullkompligt har exploderat, finns det även en uppsjö av olika typer av laddare. Det är därför viktigt att du väljer rätt laddare för din mobiltelefon. I vår webshop kan du enkelt söka efter en lämplig laddare genom att ange namnet på din mobiltelefontillverkare och modell eller serienumret på din ursprungliga laddare i sökrutan. I varje produktbeskrivning har vi listat de mobiltelefoner som är komplatibla med den laddare du valt, så att du kan vara säker på att den verkligen kommer passa när den når din hemadress.

Äldre mobiltelefonmodeller laddas vanligtvis med en AC-väggladdare. I det här fallet sitter laddningskabeln permanent fast på adaptern som du ansluter till uttaget. Nyare smartphone-laddare är å andra sidan vanligtvis USB-laddare. USB-laddaren består av en USB-adapter och en löstagbar USB-kabel. I detta fall kan mobiltelefonen, förutom med nätström, även laddas via en USB-laddningskabel genom att exempelvis ansluta kabeln till en dator. Dessutom fungerar vissa USB-laddningskablar även som en datakabel. Vårt urval inkluderar även trådlösa QI-laddningsplattformar om din mobiltelefon kan laddas trådlöst.

För att hitta rätt laddare finns det ett par tips, utöver ovan nämnda, som du kan ta till: Kontrollera först och främst så att laddarens märke samt modellnummer står listat under kompatibel enhet i webshopen. Jämför sedan informationen som står skriven på din originalladdare med den data som beskriver ersättningsladdaren i vår webshop.

Om informationen på laddaren är svårtydd eller har gnuggats bort brukar denna även gå att finna i din surfplattas användarmanual. Sist men inte minst, kontrollera alltid laddningskontakten på din enhet, så att produktens bild ser ut som din originalladdare, innan du köper en laddare. Om du trots detta fortfarande känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor, så att du hittar den perfekta matchen för din mobiltelefon.

Om telefonen inte laddas ordentligt kan det också vara ett problem med batteriet. Vi har även en mängd effektiva batteriet i vårt sortiment, för både moderna nya smartphones till äldre modeller av mobiltelefoner.


Är det säkert att ersätta en mobiltelefons laddare med en ny?

Att byta ut en laddare är inte komplicerat alls i och med att en batteriladdare är en extern enhet. Denna inkluderar en nätverkskabel och en transformator. Dessa köps som en enhet och ersätter den gamla batteriladdaren. Numera laddas nästan alla mobila enheter (smartphones, smartklockor, MP3-spelare och ett stort antal surfplattor) med 5V-laddare. Därför bör du främst fokusera på att välja rätt strömstyrka. Strömstyrkan anger mängden energi som passerar genom laddaren under en viss tidsperiod. Medan vanliga laddare laddar batterierna med en spänning på 5V och en intensitet mellan 1 till 2 ampere, levererar snabbladdare en spänning mellan 5 till 12V och 2 till 4 ampere.

I Subtels webshop kan du läsa mer om våra olika laddare och för vilka mobiler de är lämpliga. Subtels laddare är speciellt anpassade för de modeller på smartphones och mobiltelefoner som anges i varje produktbeskrivning, så du kan vara säker på att laddaren passar perfekt för din telefon. Alla Subtel-laddare är designade med överhettning och överspänningsskydd som skyddar mobilens batteri från skador och laddaren från överhettning. Våra laddare är också utrustade med ett automatiskt avstängningsskydd, vilket gör att adaptern kan stängas av när batteriet når 100%.

Detta är inte bara en säkerhetsåtgärd som förhindrar att laddaren blir för varm, men det hjälper också batteriet att hålla längre eftersom det inte laddas kontinuerligt. Med Subtels smarta smartphone- och mobilladdare förlänger du telefonens livslängd, oavsett om det är en iPhone, Doro eller Huawei.


Hur länge håller en mobiltelefon-laddare?

Att kunna arbeta flexibelt har blivit mycket viktigt för många människor och fler och fler använder sina mobiler och smartphones till jobb på tåget, på kontoret eller på hemmakontoret. I och med att en mobiltelefon alltid används utan en strömsladd inkopplad finns alltid risken att batteriet tar slut. Många tar därför ofta med sig adaptern i väskan eller ryggsäcken och klämmer in den med andra saker. Detta kan orsaka kabelbrott eller att någon mindre komponent kan gå sönder. Därför är det viktigt att du alltid rullar ihop kabeln mjukt och har tillräckligt med utrymme i väskan.

Du kan också förvara din adapter i ett fodral så att kabeln inte mosas mot andra saker. Vatten är naturligtvis även en potentiell bov för din laddare, så om laddaren följer med ut på semester, lägg den gärna i ett vattentätt fodral. När teknik förändras kan en ny laddare också komma att ladda ditt batteri mer effektivt och använda mer energi som lagras i batteriet, speciellt om det är en laddare som är utformad för din smartphone eller äldre version av mobil, såsom subtels laddare är. Detta ger dig mer frihet och låter dig ordna det där zoom-samtalet eller att arbeta längre med att redigera dina spontant fotade bilder.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteriet till dessa laddare.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.