.se

Precis touchscreen-penna för alla behov

subtel® är sedan 2004 en av Europas mest tillförlitliga webshop för elektriska tillbehör, bland annat i form av laddare, adaptrar, USB-kablar och alla former av batterier för en mänga olika kända varumärken. Samtliga produkter är godkända enligt EU-standard och CE, RoHS samt FCC-certifierade.

Alla produkter som säljs testas oberoende på kvalitet och prestanda från vår bas i Berlin, Tyskland. Tack vare detta kan vi med stolthet erbjuda tre års garanti på våra produkter.

Tycker du att det är enklare att skriva på surfplattans tangenter med en penna, du är trött på fingeravtryck på pek-skärmen eller vill kunna göra mer precisa, detaljerade insta-stories? Då är en pekpenna eller stylus-penna något för dig!

Sortera efter:
65,00 kr
55,00 kr
55,00 kr
45,00 kr
55,00 kr
115,00 kr
på lager och omedelbar leverans
85,00 kr
50,00 kr
45,00 kr
85,00 kr
1 2 >>

Touchpennor för alla tillfällen

Med en datorpenna eller stylus pen anpassad för touchscreens kan du styra din tablet eller smartphone med högre precision än tidigare. Den förenklar användandet, både när du skriver, ritar eller gör något så simpelt som swipar på din display. Pennorna är kompakta, lättviktiga och har en känslig tipp, vilket gör den till en optimal vän i vardagen då den är smidiga att använda, var du än befinnner dig. Perfekt på jobbmötena såväl som hemma om du ritar med din surfplatta.

Att använda en pekpenna kan även vara bra i offentliga miljöer, så att du slipper ta på diverse displayer med dina bara fingrar. Använd pennan för att trycka på tryckkänsliga skärmar eller pekskärmar och undvik på så vis att få eventuella bakterier på dina fingertoppar.

En touchpenna är utöver detta ett optimalt verktyg att bära med sig i fickan när det är kallt ute, då du med denna kan scrolla din mobilskärm eller svara på meddelanden utan att ta av dig dina vantar. Slipp frusna fingrar och behåll händerna varma med en styluspenna. Använd denna direkt på din skärm istället för att ta av dig handskarna och använda dina fingrar.


Vad är skillnaden mellan en pekpenna för touchscreen och en styluspenna?

Skillanden mellan en touchpen och en stylus-penna är användningsområde och slutresultat. En pekpenna har oftast en gummerad tipp lika bred som själva pennan. En styluspenna har däremot en smalare tipp, designad för än mer precisa justeringar. För att förenkla det hela kan en pekpenna användas för mer generellt arbete och till allt som gemene man använder sin mobil eller tablet till. Öppna nya flikar, svara på meddelande, scrolla sociala medier eller skriva email.

En styluspenna kan du däremot använda till mer finlir, när du använder din surfplatta till att skissa och vill göra små manövrar, om du vill göra mer detaljerade bildredigeringar eller addera detaljer i dina instastories eller TikTok-videos. En stilren styluspenna hjälper dig med de minsta detaljerna vid användning av skissappar, ritappar eller fotoredigeringsappar på din surfplatta, ritplatta eller smartphone med en kapacitiv skärm.


Till vilka enheter fungerar en touchpenna?

En touchpenna, pekpenna eller styluspenna fungerar för alla ytor som är tyckkänsliga och som normallt sett sköts med fingrarna, som touchscreens överlag. Surfplattor som Apple iPad, Samsung Galaxy tab, läsplattor eller eReaders för att vänta blad på dina digitala böcker. Pennorna fungerar självklart även på smartphones oberoende märke, som Apple iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, med flera samt mobiltelefoner överlag som har touchskärm. Även modernare laptops med touchscreens eller digitala displayer med touchfunktion kan användas med hjälp av touchpennan.

Våra styluspennor fungerar även ypperligt för gaming vid användandet av exempelvis Nintendo 3DS, New 3DS, Dsi, Dsi Lite, Dsi XL Nintendo Wii med flera modeller. Förenkla ditt spelande med en smart touch pen som möjliggör mindre justeringar och precisare drag. Fungerar även för de spel som endast kan köras med en pekpenna.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.