.se

USB- eller OTG-kablar för headset och hörlurar

På Subtel har vi högkvalitativa data- och USB-kablar tillgängliga för alla typer av enheter - oavsett om det dina lurar kommer från Sennheiser, Apple, JBL eller Bose. Våra laddsladdar håller hög kvalitet och är testade för att uppnå professionall standard. På så vis kan du vara säker på att dina hörlurar laddas på ett optimalt sätt, utan krångel. Om dina lurar även kan lagra data fungerar OTG-kabeln även som en datakabel.

Sortera efter:
75,00 kr
75,00 kr
45,00 kr
45,00 kr
75,00 kr
45,00 kr
75,00 kr
45,00 kr
75,00 kr
45,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 >>

Att köpa en originalkabel till ditt headset eller hörlurar låter alltid säkert och bra, men skulle det inte vara trevligt om det fanns ett prisvärt alternativ för en USB- eller OTG-kabel? Att äga ett headset är vanligt och det beror ofta på de sysslor som blir enklare – eller helt enkelt trevligare – med hörlurar i öronen. Städningen går fortare, löpturen känns kortare och samtalen blir enklare.


Hur väljer jag rätt USB-kabel för mitt headset?

Det första du bör göra är att se vilken typ av hörlurar du har, så att du kan välja rätt OTG-laddare för ditt headset. Kontrollera dina lurars märke (exempelvis JBL) och vad har du för hörlursmodell (JBL Free II). Det finns en mängd olika headset idag och många typer och storlekar, vilket gör det första steget viktigt.

För att säkerställa vilken typ av laddsladd som passar just dina lurar har vi samlat tydlig information och data på varje produktsida om vilka märken och modeller av headset som är kompatibla med den valda kabeln. Läs igenom produktbeskrivningen i vår webshop noggrant så att ditt headsets modellnummer eller modellnamn finns med på listan över de kompatibla lurarna.

Ta gärna en extra titt så att headsetets dimensioner och typ av uttag stämmer överrens med de som står beskrivna om sladden, så att den inte blir för liten eller för stor utan helt perfekt. Jämför sedan även gärna denna data med den som står på din nuvarande kabel. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst även tillgänglig varje vardag för att svara på frågor om vilken typ av kontakt och kabel som passar just dina hörlurar.

Subtels USB-kablar är optimalt utformade för de märken och modeller som beskrivs, så att ditt headset kan laddas eller föra över data på ett tryggt sätt. Inget ska gå förlorat, varken tid eller innehåll. På så sätt kan dina lurar och dess batteri komma att hålla längre, eftersom OTG-laddaren är specifikt utformad för dina hörlurar eller headset-modell.

 

Hur länge fungerar en datakabel?

En datakabels livslängd kan bero på mänga olika faktorer, överföringskabeln kan ha tappat sin effektivitet på grund av komponenter som har skadats av ålder, eller om du har råkat tvinna kabeln för hårt eller liknande någon gång. Med subtels nya headset-kabel ger du dina lurar en ny chans att spela upp musik eller samtal snabbt igen.

När teknik förändras kan en ny laddsladd också ladda dina hörlurar mer, speciellt om det är en datakabel som är utformad speciellt för din telefon - som är fallet med subtels laddningskablar. Om du letar efter en hållbart, pålitlig kabel för ditt headset är dessa därför perfekta. De ser till så att hörlurarnas batteri inte tar stryk och ger dina lurar nytt liv igen.

 

Är det säkert att byta mitt headsets USB-sladd?

Att byta ut en datakabel mot en ny är inte alls några bekymmer, så länge som kontakten och kabeln är gjord för din modell av hörlurar. Om din gamla laddsladd slutar fungera ordentligt kan en ny reservsladd blåsa nytt liv i ditt headset, så varför inte ta chansen? Att byta ut en gammal kabel mot en ny är riktigt enkelt, detta eftersom det är en komponent som inte sitter fast i dina lurar. Allt du behöver göra är att hitta en OTG-laddare som matchar ditt headsets kabelingång. Som beskrivits ovan kan du enkelt göra detta via produktbeskrivningarna i vår webshop, så att du hittar rätt USB-kabel för dig och dina lurar.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en kabel och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

 Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.