.se

Datakabel med snabb överföring för din mobiltelefon

På Subtel har vi högkvalitativa datakablar tillgängliga för alla typer av enheter - oavsett om det är en iPhone, Huawei, Xiaomi eller en mobiltelefon från Samsung. Våra datakablar håller hög kvalitet och är testade för att uppnå professionall standard. På så vis kan du vara säker på att dina dokument, e-böcker eller bilder förs över tryggt och säkert på ett smidigt sätt, direkt från din mobiltelefon eller smartphone till din dator. Spara pengar och skydda dina dokument och bilder från att gå förlorade med en ny datakabel specifikt utformad för din smartphone.
Sortera efter:
60,00 kr
65,00 kr
65,00 kr
45,00 kr
65,00 kr
45,00 kr
75,00 kr
45,00 kr
45,00 kr
45,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 49 >>

Hitta en datakabel med snabb överföring för din mobiltelefon

Att köpa en originalkabel till en mobiltelefon eller smartphone från samma varumärke som din mobil kommer ifrån låter alltid säkert och bra, men skulle det inte vara trevligt om det fanns ett prisvärt alternativ för en datakabel med snabb överföring? Att äga en smartphone är vanligt och det beror självklart på de många funktioner och stora möjlighet som de erbjuder. Borta är dagarna när vi endast kunde ringa vanliga samtal med våra telefoner, och numera kanske man inte ens gör det via sin mobil längre då det finns en mängs smarta applikationer att använda istället. En av den moderna mobiltelefonens främsta funktioner är att du kan lagra data på den, allt från filmer, dokument och till bilder och ljudfiler. Data som du på ett effektivt sätt vill kunna ta del av och föra över till din dator eller portabla hårddisk.


Hur väljer jag rätt datakabel för min mobil?

Det första du bör göra är att se vilken typ av mobiltelefon du har, så att du kan välja rätt synkkabel för rätt telefon. Kontrollera din smartphones märke (exempelvis Apple) och vad har du för mobil-modell (iPhone SE). Det finns en mängd olika mobiler idag och många typer och storlekar, vilket gör det första steget viktigt.

För att säkerställa vilken typ av överföringskabel som passar just din telefon har vi samlat tydlig information och data på varje produktsida om vilka märken och modeller av smartphones som är kompatibla med den valda kabeln. Läs igenom produktbeskrivningen i vår webshop noggrant så att din mobils modellnummer eller modellnamn finns med på listan över de kompatibla telefonerna. Ta gärna en extra titt så att mobilens dimensioner och typ av uttag stämmer överrens med de som står beskrivna om kabel, så att den inte blir för liten eller för stor utan helt perfekt. Jämför sedan även gärna denna data med den som står på din nuvarande kabel. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst även tillgänglig varje vardag för att svara på frågor om vilken typ av kontakt och kabel som passar just din modell.

Subtels laddkablar är optimalt utformade för de märken och modeller som beskrivs, så att din smartphones innehåll kan föras över på ett tryggt sätt. Inget innehåll ska gå förlorat. På så sätt kan din mobil och dess batteri komma att hålla längre, eftersom minnet inte behöver ansträngas lika mycket när det finns mer utrymme. Att du även kan använda datakabeln som en laddsladd är ett extra plus. För sen när har det varit dåligt att ha en reservladdare hemma?

 

Hur länge fungerar en datakabel?

En datakabels livslängd kan bero på mänga olika faktorer, överföringskabeln kan ha tappat sin effektivitet på grund av komponenter som har skadats av ålder, eller om du har råkat tvinna kabeln för hårt eller liknande någon gång. Med subtels nya mobilkabel ger du din telefon en ny chans att leverera material snabbt, så att du snabbare kan spara ner dokument, spellistan från SPotify eller ta nya bilder igen.

När teknik förändras kan en ny kabel också föra över innehåll mer effektivt och/eller ladda din smartphone snabbare, speciellt om det är en datakabel som är utformad speciellt för din telefon - som är fallet med subtels laddningskablar. Om du letar efter en hållbart, pålitlig kabel för din mobil är dessa därför perfekta. De ser till så att telefonens minne inte tar stryk vid överföring och kan, som tidigare nämnt, även se till att din mobil kan laddas igen. Detta då subtels datakablar är specifikt utformade för just de märken och modeller som nämns. På så vis kan du frigöra mer utrymme och du kan med en snabböverförande usb-kabel få ut mer bilder eller dokument effektivt, spara ner data eller fota oändligt mycket mer på din smartphone.

 

Är det säkert att byta min smartphones överföringskabel?

Att byta ut en datakabel mot en ny är inte alls några bekymmer, så länge som kontakten och kabeln är gjord för din modell av mobiltelefon. Om din gamla laddsladd slutar fungera ordentligt kan en ny reservsladd blåsa nytt liv i din mobil, så varför inte ta chansen? Att byta ut en gammal kabel mot en ny är riktigt enkelt, detta eftersom det är en komponent som inte sitter fast i din mobil. Allt du behöver göra är att hitta en synkkabel som matchar din smartphones kabelingång. Som beskrivits ovan kan du enkelt göra detta via produktbeskrivningarna i vår webshop, så att du hittar rätt datakabel för dig och din telefon.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en kabel och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.