.se

Kameraväskor, ipadfodral, laptop-sleeves - för skydd och transport

Söker du efter en väska att bära din laptop eller surfplatta i? Datorfodral eller fodral för surfplattor är både praktiska och kan skydda när du tar med din bärbara dator på resor, för att plugga på biblioteket eller hänga på ditt favoritcafé.

På subtel hittar du ett stort urval av väskor, fodral och sleeves för dina enheter, vare sig det är en bärbar dator, en surfplatta, kamera eller smartphone. Med våra laptopväskor, fodral för surfplattor eller skyddande skal för smartphones transporteras din favoritpryl inte bara mer stöttåligt utan även stilrent. Skydda din enhet och du kan vara säker på att den håller längre från damm och smuts.

Sortera efter:
105,00 kr
95,00 kr
på lager och omedelbar leverans
150,95 kr
55,00 kr
85,00 kr
115,00 kr
85,00 kr
85,00 kr
135,00 kr
95,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 44 >>

Fodral för alla smaker

Oavsett om du gillar färg eller mer sobra kulörer på datorväskor kan du hitta det du söker i subtels webshop. Våra fodral kommer i en mängd olika material för olika tillfällen och situationer, likväl som i en mängd olika färger, från transparenta, genomskinliga material till svarta eller rosa. Allt för att du ska kunna hitta ett datorfodral som passar din smak.

Tar du ofta kameran med dig på resan eller utflykten? Då kan ett hårt fodral eller skal skydda den från stötar som plötsliga händelser ofta kan orsaka. Att hålla kamerahus, objektiv eller linser skyddade är viktigt, likväl som att hålla displayen på datorn borta från saker som kan rispa glaset. Oförutsedda dropp eller vardagens dagliga arbetande kan komma att slita mycket på datorns skärm likväl som din smartphones display. Ett smartphone-fodral kan både skydda din mobil samt vara praktiskt att använda. Ett plånboksfodral är till exempel ett utmärkt mobilskal som både skyddar och är användbart för din mobiltelefon såväl som för dina kort.

 

Klassisk datorportfölj eller praktisk ryggsäck för din surfplatta?

Är du ute efter en mer klassisk look för mer strikta jobbmöten, ute efter en enkel sleeve till datorn eller surfplattan att ta med till skolan eller är du en person som kanske tar cykeln och vill kunna ha plats för datorn i ryggsäcken? Oberoende person, situation eller stil kan du hitta vad du söker i vår webshop. Vårt utbud är stort och innefattar många olika slags datorväskor och ipadfodral:

Ipad-fodral
Fodral för surfplatta

Datorfodral

Datorväska

Datorportfölj

Laptop-sleeve

Smartphone-fodral

Plånboksfodral för smartphone
Kameraväska
Lins-skydd
Hårt skal till polaroidkamera
Skyddande skal till smartwatch
Hårt fodral till kontroll och spelkonsol
Fodral för Air pods
Sportarmband för mobil och smartphone
Väska för tangentbord, med mera

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en kabel och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.