.se

Mobilskal och mobilfodral – skydda din smartphone från stötar

I dagens samhälle är det ovanligt att lämna hemmet utan sin mobiltelefon – en pryl som de allra flesta nu också har. Våra mobiler och smartphones innehåller en massa smarta funktioner som gör det vardagliga livet enklare, vilket kräver att vi håller mobilen i gott skick. Har du en stor rispa på skärmen kan detta försvåra livet när du vill läsa vad som står eller helt enkelt tyda vilken information som visas.

Damm i ladduttaget är även ett vanligt bekymmer mobiler ofta har, detta då många har sina telefoner i bakfickan. Undvik rispor, stötar eller allmän smuts med ett smartphone-fodral eller mobilskal från subtel.

Sortera efter:
55,00 kr
85,00 kr
60,00 kr
85,00 kr
85,00 kr
65,00 kr
85,00 kr
45,00 kr
45,00 kr

på lager och omedelbar leverans
55,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>

Hårt mobilskal för mobilskydd eller mjukt fodral för sport? Vi har allt!

 Vare sig du letar efter ett mer skyddande mobilskal i hårdare material, så som hårdplast, eller ett mjukt och följsamt i polyester för när du tränar kan du hitta det i vår webshop. Oberoende fokus har vi något för dig och din mobil, vilket kommer göra att din smartphone kan hålla sig i gott skick längre. Söker du istället efter en trendig mobilkedja för att kunna bära din mobil i eller en vattentät ficka för vandring eller turer på sjön hittar du även det i vårt webshop.

Ett smartphone-fodral kan både skydda din mobil samt vara praktiskt att använda. Ett plånboksfodral är till exempel ett utmärkt mobilskal som både skyddar och är användbart för din mobiltelefon såväl som för dina kort. Med våra mobilväskor, fodral för smartphones eller skyddande skal för mobiltelefon transporteras din favoritpryl inte bara mer stöttåligt utan även stilrent. Skydda din mobil och du kan vara säker på att den håller längre från damm och smuts.


Vilket mobilskal passar till min telefon?

För att veta vilket fodral som passar till just din mobil behöver du först veta vilket märke din mobil kommer ifrån (exempelvis Apple) och vilket modell på telefon du har (iphone 6). Med denna informationen är du på god väg och kan därefter se i våra produktbeskrivningar om din mobil nämns över kompatibla enheter. Mobiltelefonens mått är det som är viktigt när du söker efter ett fodral eller skal, för att mobilen ska kunna få plats i fodralet eller hindra smartphonen från att glida ur.

Ta därför gärna en extra titt på din mobils dimensioner och jämför dem med de som står skrivna i varje produktbeskrivning. Om du trots detta känner dig osäker kan du ta kontakt med vår kundtjänst som finns på plats varje vardag för eventuella frågor du kan ha om subtels sortiment och mobilprodukter.

 

Brett utbud av smartphone-fodral

Våra produkter är prisvärda och hållbara, vilket gör att vi är säkra på att du kommer känna dig nöjd med ditt köp. Våra mobilskal och mobilskydd kommer bland annat i nedan versioner:

Plånboksfodral för smartphone
Hårt skal för mobil och smartphone

Sportfodral för olika storlekar

Sportväska för mobil och småprylar

Mobilkedja för förvaring nära kroppen

Vattentät ficka för mobil

Hårda samt semi-hårda bakstycke för smartphone och mobil

Finger-ringhållare för mobil, för stabilitet
Mobilväska at fästa på ryggsäck med mera

 

För alla smaker och situationer

Oavsett om du är en person som vandrar mycket i naturen eller håller dig mest bland stadens alla caféer kan du hitta ett mobilskal eller mobilfodral som passar just dig. Fodralen kommer i många olika slags material, i allt från mjukare konstgjort läder, silikon, polyester, vattentäta material eller hårdplast för maximalt skydd. Detta tillsammans med en mängd olika färger ger dig alla alternativ du söker, där allt från svart, till rosa, till transparent, till marmor finns bland färgerna och mönstren.

Vi är säkra på att du kommer att hitta något du tycker om i vårt breda utbud av produkter för mobiler, smartphones och dess fodral.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett mobilfodral och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.