.se

Snabbladdande batterier för dammsugare

Användningen av trådlösa dammsugare har gjort det snabbare och lättare att rengöra hemmet på ett effektivt och tidssparande sätt. Ofta är du inte längre bunden av en sladd och övergången från damsugarsladd till dammsugarbatteri gör det enklare att städa överallt. Dessa enheter är ofta mindre än de klumpiga dammsugarna med sladd och kan därför dammsuga områden som du annars inte skulle kunna rengöra. Robotdammsugare gör det bland annat enklare att städa under din säng.
Sortera efter:
530,00 kr
Når vårt lager 21.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
555,00 kr
495,00 kr
| -8%

455,00
kr
460,00 kr
710,00 kr
| --11%

790,00
kr
440,00 kr
460,00 kr
420,00 kr
430,00 kr
410,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >>

Vilket batteri är kompatibelt med min dammsugare?

För att veta vilket batteri som fungerar till vilken slags trådlös dammsugare finns det flera sätt att ta reda på svaret. I vår webshop kan du enkelt läsa om varje produkt och även se vilka batteriet som fungerar för vilka märken och modeller. Dessa kan du enkelt hitta genom att söka efter ditt modellnummer uppe i vår sökruta. Om du vill vara extra säker kan du även jämföra den beskrivda datan med den data som finns tryckt på ditt originalbatteri.

Information om vilket typ av batteri din dammsugare använder brukar även finnas i dammsugarens användarmanual. Vår kundtjänst finns även på plats varje vardag, om du önskar ställa frågor om våra produkter. På detta vis kan du snabbt och enkelt hitta det optimala ersättningsbatteriet till din trådlösa dammsugare eller robotdammsugare och kan slänga ditt defekta eller urladdade batteri. Med ett nytt uppladdningsbart dammsugarbatteri kan du städa ditt hem på en laddning och vara säker på att batteritiden vara länge.


På vilken trådlös dammsugare kan du byta ut batteriet?

Du kan byta ut ett urladdat eller defekt batteri på alla trådlösa dammsugare. Det är relativt enkelt att byta ut ett dammsugarbatteri och när det har tagits bort kan du läsa vilka batterityper som passar din enhet. Genom att byta ut ditt trötta originalbatteri till ett nytt ersättningsbatteri ger du inte bara din dammsugare ny sugkraft utan sparar även pengar då du inte behöver köpa en ny enhet.

När du hittat det batteri som passar bäst för din dammsugare eller robotdammsugare kan du till din hjälp söka upp en enkel tutorial via YouTube eller via en manual på nätet. Om din typ av märke eller dammsugarmodell kräver speciella verktyg kan du hitta även dessa på subtel.


Hur hög kapacitet har ett dammsugarbatteri?

Intensiteten och styrkan i ett batteri anges i ampere-timmar (Ah). Beroende på antalet tillgängliga Ah i batteriet bestäms både räckvidd och laddningskapacitet. Med andra ord, ju högre batteriström, desto större räckvidd. På så vis kan du välja det batteri som stämmer bäst överrens med dina ändamål, om det finns flera att välja emellan.

Batterier för dammsugare är ofta uppladdningsbara litiumjonbatterier och användningen av detta material har gjort det möjligt att bli av med ett antal problem som kännetecknade nickelbatterier. Ett av dessa problem var minneseffekten som inte förekommer med litiumbatterier. Denna typen av batterier som subtel producerar har därför optimal teknik utan minneseffekter, vilket bland annat gör så att batteriet laddas 100% oberoende vilket laddningsmönster du tidigare har haft.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.