.se

Laddare för fotokamera och videokamera

På Subtel har vi högkvalitativa laddare tillgängliga för alla typer av enheter - oavsett om det är Canon, Sony eller Nikon, vårt eget märke CELLONIC® har optimala adaptrar för din videokamera, actionkamera eller systemkamera med snabb laddningskapacitet. På så vis är ditt batteri snabbt redo för din photoshoot eller spontana bilder. Subtel® är Europas ledande webbshop för digitala tillbehör med ett brett utbud av högkvalitativa laddare och uppladdningsbara batterier för alla möjliga enheter.
Sortera efter:
169,00 kr
169,00 kr
195,00 kr
169,00 kr
195,00 kr
169,00 kr
169,00 kr
169,00 kr
159,00 kr
169,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 40 >>

Hitta kvalitets-laddare för din kameras batteri hos subtel

Visst är det trevligt att köpa en originalladdare till en digitalkamera direkt från tillverkaren, men skulle det inte vara trevligare om det fanns ett prisvärt alternativ till din kameras batteriladdare? Den digitala kameran är väldigt populär och det beror naturligtvis på de många funktioner och oändlig lagring av bilder som denna typ av kamera ger möjlighet till.

Att hålla igång alla dessa funktioner kostar dock i energi och en kraftfull laddare är därför att föredra. En extra laddare eller en ny om din gamla är sönder kan därför inte skada.


Vilken laddare fungerar till min kamera?

Först och främst är det viktigt att ta reda på vilken typ av kamera du har. Vilket varumärke kommer den ifrån och vilket modellnummer eller namn har den. Idag finns actionkameror, kompaktkameror, videokameror och många andra typer och storlekar, så för att säkerställa vilken laddare som passar just din kamera finns tydlig information på varje produktsida om vilka märken och modeller av kameror som är kompatibla med den valda batteriladdaren. Läs noga informationen som är beskriven i vår webshop så att ditt modellnummer listas med den kompatibla kameran.

Du kan också jämföra informationen på produktsidan med den på din originalladdare för att se om de matchar. Du kan ofta även hitta den här informationen i kamerans användarhandbok. Om du trots detta känner dig osäker på vilken laddare som fungerar bäst för just din kameras och dess batteri finns vår kundtjänst på plats varhevardag för att svara på eventuella frågor om vilken kameraladdare som är optimal för din kameramodell.

En laddare är inte den andra lik och det är just därför det nedan förklaras vad du bör vara uppmärksam på när du köper rätt laddstation. Subtels batteriladdare för kamera är optimalt utformade för det märke och den modell som beskrivs, så att din kamera kan laddas på ett perfekt sätt. På så sätt kommer ditt kamerabatteri att hålla längre eftersom det inte skadas av en laddare som ger för lite eller för mycket ström genom den. Det faktum att du också sparar pengar genom att köpa en ny laddare istället för en helt ny kamera är ännu en faktor som talar för att prova en ny laddare om din gamla har börjat strula.


Hur länge varar ett kamerabatteri och när är det dags att köpa en ny laddare?

Detta är svårt att svara på, då det alltid finns anledningar till att ett kamerabatteri eller en batteriladdare slutar fungera i förtid. Kanske har de blivit fuktskadade, någon mindre komponent skadats, att sladden har lindats för hårt eller att de helt enkelt är trötta av ålder. Om du ofta tar din kameraladdare med din på semestern, eller allmänt i ryggsäcken för att alltid vara redo för det perfekta motivet är risken än större.

Om du har fotograferingar skadar det inte att dessutom ha flera batterier och flera batteriladdare, så att du inte behöver vänta in en full laddning. Med Subtels nya kameraladdare ger du ditt batteri ny kraft och batterierna i din kamera kan därför komma att få mer ström från ersättningsladdaren än från originalladdaren. När teknik förändras kan en ny laddare ladda ditt batteri mer effektivt och använda mer energi som lagras i batteriet, detta speciellt om det är en laddare som är optimalt utformad för din kamera, som subtels laddare är.

Om du letar efter en hållbar, pålitlig laddare för din kamera och kamerabatteri är dessa laddare perfekta. Naturligtvis fungerar de också bra som en reservladdare. På detta sätt ger du dig själv maximal frihet och du kan filma och fota oändligt på din Nikon-, Canon- eller Sony-kamera.


Är det enkelt att buta ut originalladdaren till min kamera?

Att byta ut en originalladdare mot en ny behöver inte vara ett besvär alls. Om din gamla laddare slutar fungera kan en ny reservladdare blåsa nytt liv i din kamera, så varför inte ta chansen? Att byta ut en gammal laddare mot en ny är lätt och allt du behöver göra är att hitta en laddare som matchar batterierna i din enhet. Som beskrivits ovan kan du enkelt göra detta via produktbeskrivningarna i vår webshop, så att du hittar rätt laddare för rätt kameramärke eller modell. Om du av någon anledning också behöver verktyg för att öppna upp kameran med, eller till någon annan del, säljer vi också verktyg för mindre tekniska operationer.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteriet till dessa laddare.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.