.se

Laddare för handkontroller och spelkonsoller

På Subtel har vi högkvalitativa laddare tillgängliga för varje enhet. Vårt varumärke CELLONIC® har de optimala adaptrarna för dina konsoler eller kontrollers, med snabb och högkvalitativ laddningskapacitet. Detta så att ditt batteri håller sig redo hela dagen för ditt RPG på Playstation eller äventyrsspel på PSP. Gör dig redo för en snabb laddning och väck spelaren i dig. Subtel® är Europas ledande webshop för digitala tillbehör. Vi erbjuder också ett brett utbud av högkvalitativa tillbehör för spelkonsoler och styrenheter, såsom högkvalitativa HDMI-kablar, USB-kablar, ersättningsbatterier och konsoladaptrar.
Varumärke
Sortera efter:
95,00 kr
85,00 kr
95,00 kr
85,00 kr
130,00 kr
85,00 kr
80,00 kr
95,00 kr
95,00 kr
125,00 kr

på lager och omedelbar leverans
1 2 >>

Ersättningsladdare eller reservladdare... allt för din kontroller eller spelkonsol

Visst, det är enkelt att köpa en originalladdare till din spelkonsol direkt från konsolens tillverkare, men hade det inte vara bättre med ett prisvärt alternativ till din trådlösa spelkonsol? Idag har väldigt många en konsol eller en bärbar kontoller hemma, vilket gör att utbudet av billigare varor ständigt ökar.

Laddaren till din bärbara konsol kan utsättas för mycket slitage om du använder den mycket eller tar den med dig. Kablarna kan ha varit för hårt lindade eller så är laddaren helt enkelt för gammal för att kunna ge den energi som konsolen behöver. En extraladdare kan därför inte skada, speciellt om du ofta tar med dig din spelkonsol hem till vänner eller på fest.


Hur väljer du rätt laddare för din spelkonsol?

Först och främst är det naturligtvis viktigt att veta vilken typ av spelkonsol du har. Numera finns det många versioner av samma modell, till exempel Sony PSP Brite (PSP-3000 / PSP 3004), Sony PSP Slim & Lite (PSP-2000 / PSP-2004), Sony PSP Street (PSP-E1000 / PSP-E1004 ), Sony PSP-1000, Sony PSP-1004.

Som du kan se räcker inte PSP-informationen för att hitta rätt laddare. För att säkerställa att du väljer rätt laddare till din spelkonsol, ger varje produktsida tydlig information om de märken och modeller som är kompatibla med den valda laddaren. Läs informationen på produktsidorna noggrant så att ditt modellnummer visas med rätt bärbar konsol, under texten om vilka enheter som är kompatibla med den valda laddaren.

Du kan också jämföra informationen på produkten med din originalladdare för att se om den matchar. Om din laddare har blivit nött eller om det är svårt att läsa av informationen från din originalladdare bör denna information även stå i din spelkonsols användarmanual. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på dina frågor om att välja rätt laddare till din spelkonsolmodell.

Eftersom inte alla laddare är desamma förklarar vi vad du behöver så att du köper rätt. Batteriladdarna för kontrollers från Subtel® är optimalt utformade för det märke och den modell som beskrivs, så att din enhet kan få perfekt med ström och kraft. På detta sätt kan du spela längre eftersom batteriet inte skadas av en laddare som ger det för mycket eller för lite ström. Det faktum att du också sparar pengar genom att köpa en ny laddare istället för en ny spelkonsol är en annan faktor som gör en ersättningsladdare till ett bra köp.


Hur laddar du din Nintendo Switch, eller liknande enhet, utan fungerande laddare?

Om du har tappat bort din original-switchladdare eller den har gått sönder, få inte panik, du kan också använda en USB typ-C spelkonsolkabel. Denna USB-teknik gör det möjligt att cirkulera ström och därmed ladda din sladdlösa spelkonsol på ett effektivt vis. Detta kan vara en utmärkt reservlösning om din ursprungliga laddare saknas eller inte längre fungerar.

Subtel.se erbjuder ett brett urval av dataöverföringskablar som är kompatibla med dina favoritspelkonsoler. Hur länge håller en konsol-laddare? I allmänhet kan en spelkonsolladdare hålla riktigt länge om den inte är skadad, men av erfarenhet vet vi att så inte alltid är fallet, detta särskilt med bärbara spelkontrollers eller konsoler. Laddaren kan tappa sin kapacitet på grund av skadade delar eller på grund av ålder.

Med en ny spelkonsolladdare från subtel ger du ditt batteri ett nytt liv. Batteriet kan även komma att laddar mer effektivt med en ny ladare än förut, då teknik ständigt utvecklas och kan göra laddare än mer effektiva än när du först fick din originalladdare. Subtels produkter är även optimalt utformade för de produkter som nämns i produktbeskrivningen, vilket även är ett plus för trötta batterier – med en kraftfull och optimalt anpassad laddare bör batteriet eller batterierna få en ny skjuts framåt.

Så om du letar efter pålitlig och hållbar strömförsörjning till din spelkonsol är dessa laddare perfekta. Naturligtvis kan de även användas som extra- eller reservladdare! På så sätt ger du dig maximal frihet och du kan spela utan begränsningar.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteriet till dessa laddare.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.