.se

Stabila, stadiga och tåliga stativ för alla behov

subtel® är sedan 2004 en av Europas mest tillförlitliga webshop för elektriska tillbehör, bland annat i form av laddare, adaptrar, USB-kablar och alla former av batterier för en mänga olika kända varumärken. Samtliga produkter är godkända enligt EU-standard och CE, RoHS samt FCC-certifierade.

Alla produkter som säljs testas oberoende på kvalitet och prestanda från vår bas i Berlin, Tyskland. Tack vare detta kan vi med stolthet erbjuda tre års garanti på våra produkter.

Har du en vacker solnedgång framför ögonen men bilden envisas med att bli suddig? Då kan ett kamerastativ hjälpa dig att stabilisera både kameran och bilden. Subtels stativ är stabila, lätta och tåliga, vilket lämpar sig väl för många tillfällen.

Hur vet jag vilket stativ som passar min systemkamera eller mobiltelefon?

För att vara säker på att du ska hitta rätt stativ som passar till just din systemkamera, digitalkamera, GoPro eller smartphone har vi till varje produkt i vår webshop skapat listor med kompatibla produkter och varumärken. På så vis vet du att när du hittar din kamera eller mobiltelefon i listan, så passar den till det valda stativet.

Vi rekommenderar att du, tillsammans med denna lista, kontrollerar din videokameras eller smartphones dimensioner, så att dessa stämmer överrens med de som nämns i produktbeskrivningen och att bilderna ser ut att fungera med din kamera eller mobil. Detta om inte din kamera kan fästas med den traditionella ¼” skruvgängan, vilken finns på de flesta större kamerastativ för systemkamera, digitalkamera eller kompaktkamera. I och med att antal kameror och mobiltelefoner på marknaden idag är många, finns det många olika slags trebensstativ eller monopods som passar till olika varumärken.

Dimensionerna och komplabiliteten tillsammans med stativets fäste är det du behöver kolla upp innan du slår till på ett stativ. Kan kameran skruvas fast i fästplattan eller har stativet ett klämfäste att sätta fast mobiltelefonen i, är en fråga som kan vara bra att få svar på innan en order läggs.

Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor, så att du kan känna dig säker om att du köper ett kamerastativ eller mobilstativ som passar din systemkameras eller smartphones varumärke och modell.

 

Vilket slags stativ passar mina behov?

Olika fotostativ, kamerahållare eller selfiesticks passar för olika produkter samt vid olika tillfällen. Är din tanke att du ska ta bilder på en mer plan yta eller vill du filma eller fota mitt i en skateramp? Oavsett vilket så har vi stativet för dig.

Stabila, kompakta och justerbara trebensstativ för filmning eller videotagning, mini-mobilstativ för produktfotograferingar eller TikTok-videos eller gorillapods med flexibla ben som du kan fästa överallt – ingenting är omöjligt, du behöver inte ens en actionkamera för att detta ska gå vägen. Fota från en trädgren, cykelstyret eller trappräcket. Många stativ kan även göras om till praktiska monopods, vilket är ett stadigt ben som fungerar ypperligt om du vill vlogga eller ta bilder på språng. Om inte finns de mer traditionella fotohållarna och tripods i subtels utbud.

Subtels kamerastativ kommer även i lätta material som tål att användas. De flesta med gummifötter som agerar antihalk, för att få ett ännu stabilare mobilstativ och undvika att stativbenen glider när den perfekta bilden är på väg att tas. Fästplattan kan i många fall justeras då den är uppbyggd med en kulled som är roterbar och möjliggör valfri svängning och lutning för maximal användbarhet. På så vis kan du ta bilder runt 360-grader och aldrig missa ett motiv, även om det är på en annars svårfotad plats.

 

Till vilka varumärken passar subtels olika trebensstativ och monopods?

Subtels olika stativ är anpassade för att vara kompatibla med många olika stora varumärken, allt för att du ska kunna hitta något som passar din kamera, smartphone, projektor eller vad helst du behöver finna ett stativ till. Nedan hittar du en listan av några av de varumärken som fungerar med våra stativ:

Canon
Nikon
Fujifilm
Fuji
Sony
Olympus
Panasonic
Kodak

Apple
Samsung
Huawei
Xiaomi
XTE
 med flera

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett stativ och mer utav andra praktiska tillbehör? Hos subtel hittar du ett stort utbud med bland annat mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batterier till dessa laddare.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.