.se

Effektiva laddare för trådlösa verktyg

Borta är dagarna när risken för att slubbla över en lång sladd liggandes tvärs över trädgården när det var dags för häck-klippning. Men trådlösa verktyg har du större frihet och mindre risk för snubbelfällor. Idag är det möjligt att arbeta i flera timmar med många olika maskiner utan att behöva ett eluttag i närheten. Idag låter trådlösa verktyg med sina kraftfulla batterier dig arbeta effektivt, säkert och snabbt. Ett bra och kraftfullt batteri är dock inte mycket för världen utan en effektiv laddare för dina elverktyg. Om ditt batteri inte längre laddas som när du först köpte verktyget är det möjligt att problemet sitter i laddaren. I detta fall är det viktigt att utföra ett test.
Sortera efter:
110,00 kr
395,00 kr
410,00 kr
440,00 kr
440,00 kr
410,00 kr
370,00 kr
350,00 kr
550,00 kr
790,00 kr
1 2 >>

Olika sladdlösa verktyg med batteri och laddare

Trådlösa och sladdlösa elverktyg blir allt populärare hos bådeproffs och privatpersoner. Tillverkarna kompletterar nu gärna sina erbjudande med sladdbundna produkter med verktyg utan sladdgenom, med fler och fler sladdlösa elektriska modeller. I vår webshop kan du hitta laddare för flertal av dessa verktyg, oavsett om det gäller en borrmaskin, cirkelsåg, putsmaskin eller slipmaskin – i vår arsenal av produkter hittar du det mesta och du behöver inte oroa dig, tillverkarna har tagit hand om allt. Du behöver numera inte en laddare för varje verktyg du äger. När du köper flera verktyg från samma märke har de ofta samma typ av batterier, så att du kan använda en och samma laddare.

Detta gör det också värt att ha ett extra batteri eller eller en extra laddare, så att du inte behöver slösa tid på att vänta vid varje ny laddning för varje nytt redskap.

På subtel.se erbjuder vi laddare som är kompatibla med många av de stora verktygstillverkarna som Black & Decker, Bosch, Makita, Dewalt, AEG, Husqvarna, Gardena, AL-KO, Birchmeier, Collomix, Craftsman, Cub Cadet, Dremel, Edding, Einhell, Eisenblatter, Eisenblätter, FESTOOL, Fischer, Flymo, Haaga, Hitachi, Karcher, LINCOLN, Mafell, Matrix, McCulloch, Medion, Metabo, Milwaukee, Panasonic, Pellenc, Robomow, Rockwell, Rokamat, Rothenberger, Ryobi, Skil, Stanley Starmix, Steinel, WOLF-Garten, Worx, Wuerth, Wurth.  


Vilken laddare passar till mina elverktyg?

För att vara säker på att din nya ersättningsladdare fungerar lika bra som din originalladdare behöver du kontrollera ett par saker. Läs noga på din laddare vilken information som står på den och jämför den informationen med den som står skriver på våra produktsidor. Om informationen på din laddare har nötts av brukar denna information även stå i ditt verktygs användarmanual.

Se därefter till så att ditt märke på produkt samt modellnummer nämns på informationssidan om den produkt du har hittat verkar passa. Om inte exakt modell står med kan det vara så att laddaren inte är kompatibel med ditt trådlösa verktyg. Om du trots detta känner dig osäker på finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor om vilken subtel-produkt som fungerar optimalt med ditt elverktyg.  


När bör jag byta ut min gamla laddare eller batteri?

När du märker att ditt elverktyg inte längre får tilräcklig kraft för att genomföra det verktyget är till för, eller om du måste vänta längre på att verktyget måste laddas kan en ny laddare eller ett nytt kraftfullt batteri vara på sin plats. Eftersom en ny laddare eller ett nytt batteri kostar mindre än ett nytt verktyg kommer du spara både pengar och vara snäll mot miljön.  


Många erbjudande för tekniska produkter  

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.  

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteri till dessa laddare.  


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.