.se

Datakabel med snabb överföring för kamera

Att köpa en originalkabel till en systemkamera eller digitalkamera från samma varumärke som din kamera kommer ifrån låter alltid säkert och bra, men skulle det inte vara trevligt om det fanns ett prisvärt alternativ för en datakabel med snabb överföring? Att äga en digitalkamera är vanligt och det beror självklart på de många funktioner och stora möjlighet som de erbjuder.Hos subtel hittar du prisvärda kablar, anpassade för din kamera!

Sortera efter:
69,00 kr
69,00 kr
99,00 kr
65,00 kr
69,00 kr
59,00 kr
69,00 kr
45,00 kr
69,00 kr
49,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 23 >>

Borta är dagarna när vi endast kunde knäppa snabba bilder med kameran utan numera kan varje person bli en videoregissör. En av den moderna kamerans främsta funktioner är att du eneklt kan lagra data på den, allt från filmer, till bilder och ljudfiler. Data som du på ett effektivt sätt vill kunna ta del av och föra över till din dator eller portabla hårddisk.


Hur hittar jag en datakabel till min kamera?

På Subtel har vi högkvalitativa datakablar tillgängliga för alla typer av enheter - oavsett om det är en Nikon, Canon, Hasselblad eller Instax. Våra datakablar håller hög kvalitet och är testade för att uppnå professionall standard. På så vis kan du vara säker på att dina bilder förs över tryggt och säkert på ett smidigt sätt, direkt från din systemkamera eller digitalkamera till din dator. På så vis kan du vara säker på att kameran alltid har utrymme för fler bilder eller viktiga videoklipp. Spara pengar och skydda dina spontana reseminnen och bilder från att gå förlorade med en ny datakabel specifikt utformad för din kamera.  


Hur väljer jag rätt datakabel för min kamera?

Det första du bör göra är att se vilken typ av digitalkamera du har, så att du kan välja rätt synkkabel för rätt kamera. Kontrollera din kameras märke (exempelvis Nikon) och vad har du för modellnummer (exempelvis D5000). Det finns en mängd olika digitalkameror idag och många typer och storlekar, vilket gör det första steget viktigt.

För att säkerställa vilken typ av överföringskabel som passar just din kamera har vi samlat tydlig information och data på varje produktsida om vilka märken och modeller av digital- och systemkameror som är kompatibla med den valda kabeln. Läs igenom produktbeskrivningen i vår webshop noggrant så att din kameras modellnummer eller modellnamn finns med på listan över de kompatibla kamerorna. Ta gärna en extra titt så att kamerans dimensioner och typ av uttag stämmer överrens med de som står beskrivna om kabel, så att den inte blir för liten eller för stor utan helt perfekt.

Jämför sedan även gärna denna data med den som står på din nuvarande kabel. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst även tillgänglig varje vardag för att svara på frågor om vilken typ av kontakt och kabel som passar just din kamera. Subtels laddkablar är optimalt utformade för de märken och modeller som beskrivs, så att din kamera eller videokameras innehåll kan föras över på ett tryggt sätt. Inget ska gå förlorat. På så sätt kan din kamera och dess batteri komma att hålla längre, eftersom minnet inte behöver ansträngas lika mycket när det finns mer utrymme.

Vissa kameror låter även datakabeln användas som ex extra laddsladd, vilket är ett extra plus. För sen när har det varit dåligt att ha en reservladdare hemma?  


Hur länge fungerar en datakabel?

En datakabels livslängd kan bero på mänga olika faktorer, överföringskabeln kan ha tappat sin effektivitet på grund av komponenter som har skadats av ålder, eller om du har råkat tvinna kabeln för hårt eller liknande någon gång. Med subtels nya kamerakabel ger du din digitalkamera en ny chans att leverera material snabbt, så att du snabbare kan spara ner eller ta nya bilder igen.

När teknik förändras kan en ny kabel också föra över innehåll mer effektivt och/eller ladda din kamera snabbare, speciellt om det är en datakabel som är utformad speciellt för din digitalkamera - som är fallet med subtels laddningskablar. Om du letar efter en hållbart, pålitlig kabel för din system- eller videokamera är dessa därför perfekta. De ser till så att kamerans minne inte tar stryk vid överföring och kan, som tidigare nämnt, även se till att din kamera kan laddas igen. Detta då subtels datakablar är specifikt utformade för just de märken och modeller som nämns. På så vis kan du frigöra mer utrymme och du kan med en snabböverförande usb-kabel få ut mer bilder eller videos effektivt, och fota oändligt mycket mer med din kamera.  


Är det säkert att byta min kameras överföringskabel?

Att byta ut en datakabel mot en ny är inte alls några bekymmer, så länge som kontakten och kabeln är gjord för din modell av digitalkamera. Om din gamla överföringssladd slutar fungera ordentligt kan en ny reservsladd blåsa nytt liv i din kamera, så varför inte ta chansen?

Att byta ut en gammal kabel mot en ny är riktigt enkelt, detta eftersom det är en komponent som inte sitter fast i din digitalkamera. Allt du behöver göra är att hitta en synkkabel som matchar din go-pros eller systemkameras kabelingång. Som beskrivits ovan kan du enkelt göra detta via produktbeskrivningarna i vår webshop, så att du hittar rätt datakabel för dig och din kamera, oavsett märke eller modell.  


Många erbjudande för tekniska produkter  

Söker du efter mer än en kabel och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.  

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.  


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.