.se

Snabbladdande GPS-batteri med hög kapacitet

Laddar din GPS ur sig snabbt? Då kan ett ersättningsbatteri till din navigator hjälpa dig. Hos subtel hittar du batterier för många olika slags märken och modeller på trackers, vilket enkelt kommer ge din enhet ny kraft och energi. Vid turer på okända vägar är lång batteritid viktigt för att inte tappa bort sig mitt i resan. Subtels navigator-batterier laddas snabbt och ger dig en lång användningstid, vilket gör att du kan vara säker på att nå ditt mål.
Sortera efter:
120,00 kr
130,00 kr
140,00 kr
165,00 kr
140,00 kr
115,00 kr
120,00 kr
100,00 kr
290,00 kr
90,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 17 >>

Vilket batteri fungerar för min navigationsutrustning?

Om du är osäker på vilket slags batteri som fungerar för din navigator ger informationen på subtels produktsidor dig allt du behöver veta. Där beskrivs vilket batteri som fungerar till vilken slags GPS-modell och märke, vilket gör att du kan vara säker på att det passar som ersättning till ditt originalbatteri.

Om du trots detta känner dig osäker kan du jämföra subtels batteri-information med informationen från din navigators användarmanual. Där står beskrivet hur många volt och ampere den behöver för att fungera felfritt. Vår kundtjänst finns även på plats varje vardag och kan hjälpa dig med svar på dina frågor, så att du kan hitta den perfekta ersättningen till din tracker.

Batterierna från subtel är optimalt designade för det märke och modell som beskrivs, så att din navigator kan få ny energi perfekt anpassad för just den enheten. På så vis kommer din GPS-enhet att hålla längre, då den inte tar skada av ett batteri som ger för svag eller för stark ström igenom den.


Hur länge varar ett batteri?

Långvariga batterier för GPS:er kan vara avgörande om du står utan strömkälla och fortfarande inte nått din slutdestination, detta oavsett om du kör bil, sitter på cykeln eller är ute på trekking eller vandring. För detta behöver du ett hållbart batteri som varar länge.

Utbytesbatterierna från subtel har alla hög kapacitet och lång livslängd, tack vare litiumteknik utan minneseffekter. Detta betyder att batteriet laddas fullt ut varje gång, oavsett vilket laddningsmönster du haft tidigare. Söker du efter ett pålitligt batteri med lång hållbarhet är dessa batterier därför optimala. De fungerar självklart även bra som reservbatteri, om ditt nuvarande skulle ta slut, vilket kan kännas som en trygghet när eluttag inte finns i närheten. På så vis ger du dig själv maximal frihet och behöver inte tänka på var du behöver stanna för att ladda ditt batteri.


Är det säkert att byta ut ett GPS-batteri?

Att byta ut originalbatteri på navigationsutrustning är ofta lätt och kräver inget mer än ett par verktyg och en bra tutorial från YouTube. Dessa verktyg kan du så klart även hitta hos subtel, allt för att förenkla ditt batteribyte. Du hittar dem här. På så vis blir det en enkel match att ersätta ditt navigator-batteri med ett nytt.

Batterierna du hittar i vår webshop har alla skydd mot kortslutning, överhettning och överspänning, vilket ger en garanterad säkerhet även om ersättningsbatteriet inte är ett originalbatteri. Varje battericell har testats separat för att säkerställa en professionell standard och är, som tidigare nämnt, specifikt designat för att passa navigatorerna nämnda på varje produktsida. Därför kan du vara helt säker när du använder ett batteri från subtel.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett batteri och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, laddkablar, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.