.se

Behöver du en kvalitetsladdare till din surfplatta? Beställ en på Subtel!

Under de senaste åren har digitaliseringen av vår sociala och professionella miljö accelererat. Begrepp som "hemmakontor" eller "arbeta hemifrån" har blivit en del av vårt dagliga ordförråd. Alla dessa förändringar har gjort användningen av mobila enheter - i synnerhet surfplattor och tablets - ännu mer populära eftersom de ger oss mycket frihet och flexibilitet.

Om din surfplattas laddare är trasig, du letar efter en effektiv ersättare eller helt sonika en reservladdare för din surfplatta, då har du kommit till rätt ställe! Subtel® är Europas ledande webbshop för digitala tillbehör med ett brett utbud av högkvalitativa laddare för surfplattor och läsplattor.

Sortera efter:
115,00 kr
95,00 kr
95,00 kr
95,00 kr
95,00 kr
75,00 kr
95,00 kr
95,00 kr
150,00 kr
95,00 kr
1 2 3 4 5 6 >>

Vilken laddare fungerar till min surfplatta?

Om din tablets laddare är defekt kan du enkelt byta ut den defekta surfplatte-laddaren istället för att kasta din surfplatta. Eftersom en surfplatta, iPad eller Kindle ofta kosta mycket pengar är det bättre att prova att byta ut laddaren och/eller batteriet istället för att behöva köpa en helt ny läsplatta. Eftersom det finns en uppsjö av olika typer av laddare är viktigt att du väljer rätt laddare för din surfplatta.

Under varje laddare i vår webbshop kan du läsa specifik produktinformation, vilken även inkluderar en lista över kompatibla surfplattemodeller. Förutom de kompatibla modellerna har vi också beskrivit den alfanumeriska koden för batteriladdaren som vår produkt är lämplig för. Ta gärna en noga titt på de bilder som är inkluderade i produktbeskrivningen också, för att se så att anslutningen ser ut att stämma överrens, till exempel.

Förutom de detaljerade bilderna på produkter, beskriver vi under produktdatan alltid spänning och andra elektriska värden. Jämför denna datan med den som står beskriven på din originalladdare för att vara på den säkra sidan. Om informationen är svårläst eller har blivit bortnött brukar detta även stå i din surfplattas användarmanual.

Om du trots detta känner dig osäker kan du alltid kontakta vår kundtjänst som finns på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor du har. Subtels laddare är specifikt anpassade för de märken och modeller av tablets som står beskrivna på varje produktsida, vilket gör att din iPad, Kindle eller läsplatta får optimalt med ström och kan därför komma att få längre batteritid.  


Är det säkert att ersätta en surfplattas laddare med en ny?

Att byta ut en laddare är inte komplicerat alls i och med att en batteriladdare är en extern enhet. Denna inkluderar en nätverkskabel och en transformator. Dessa köps som en enhet och ersätter den gamla batteriladdaren.

Numera laddas nästan alla mobila enheter (smartphones, smartklockor, MP3-spelare och ett stort antal surfplattor) med 5V-laddare. Därför bör du främst fokusera på att välja rätt strömstyrka. Strömstyrkan anger mängden energi som passerar genom laddaren under en viss tidsperiod. Medan vanliga laddare laddar batterierna med en spänning på 5V och en intensitet mellan 1 till 2 ampere, levererar snabbladdare en spänning mellan 5 till 12V och 2 till 4 ampere.

I Subtels webshop kan du läsa mer om våra olika laddare och för vilka tablets de är lämpliga. Subtels laddare är speciellt anpassade för de modeller på surfplattor som anges i varje produktbeskrivning, så du kan vara säker på att laddaren passar perfekt för din surfplatta. Alla Subtel-laddare är designade med överhettning och överspänningsskydd som skyddar surfplattans batteri från skador och laddaren från överhettning.

Våra laddare är också utrustade med ett automatiskt avstängningsskydd, vilket gör att adaptern kan stängas av när batteriet når 100%. Detta är inte bara en säkerhetsåtgärd som förhindrar att laddaren blir för varm, men det hjälper också batteriet att hålla längre eftersom det inte laddas kontinuerligt. Med Subtels smarta tablet-laddare förlänger du surfplattans livslängd, oavsett om det är en Apple iPad eller surfplatta från något annat märke.  


Hur länge håller en tablet- eller iPad-laddare?

Att kunna arbeta flexibelt har blivit mycket viktigt för många människor och fler och fler använder sina surfplattor på tåget, på kontoret eller på hemmakontoret. I och med att en iPad ofta används utan en strömsladd inkopplad finns alltid risken att batteriet tar slut. Många tar därför ofta med sig adaptern i väskan eller ryggsäcken och klämmer in den med andra saker. Detta kan orsaka kabelbrott eller att någon mindre komponent kan gå sönder. Därför är det viktigt att du alltid rullar ihop kabeln mjukt och har tillräckligt med utrymme i väskan.

Du kan också förvara din adapter i ett fodral så att kabeln inte mosas mot andra saker. Vatten är naturligtvis även en potentiell bov för din laddare, så om laddaren följer med ut på semester, lägg den gärna i ett vattentätt fodral.  

När teknik förändras kan en ny laddare också komma att ladda ditt batteri mer effektivt och använda mer energi som lagras i batteriet, speciellt om det är en laddare som är utformad för din tablet eller Kindle, såsom subtels laddare är. Detta ger dig mer frihet och låter dig ordna det där zoom-samtalet eller att arbeta längre med keynote-dokumentet.      


Många erbjudande för tekniska produkter 

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.  

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteriet till dessa laddare.  


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.