.se

Datakabel med snabb överföring för din surfplatta

Att köpa en originalkabel till en surfplatta eller läsplatta från samma varumärke som din platta kommer ifrån låter alltid säkert och bra, men skulle det inte vara trevligt om det fanns ett prisvärt alternativ för en datakabel med snabb överföring? Hos subtel hittar du effektiva och prisvärda datakablar till din surfplatta!

Sortera efter:
65,00 kr
45,00 kr
45,00 kr
45,00 kr
45,00 kr
75,00 kr
55,00 kr
45,00 kr
70,00 kr
45,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 17 >>

Att äga en iPad är vanligt och det beror självklart på de många funktioner och stora möjlighet som de erbjuder. Borta är dagarna när vi endast kunde göra en snabb googling utan numera kan man lyssna både på musik, kolla på film och ta professionella bilder. En av surfplattans främsta funktioner är att du enkelt kan lagra data på den, allt från filmer, dokument och ljudfiler. Data som du på ett effektivt sätt vill kunna ta del av och föra över till din dator eller portabla hårddisk.


Hitta en datakabel med snabb överföring för din surfplatta

På Subtel har vi högkvalitativa datakablar tillgängliga för alla typer av enheter - oavsett om det är en Apple, Samsung, eller Huawei. Våra datakablar håller hög kvalitet och är testade för att uppnå professionall standard. På så vis kan du vara säker på att dina bilder eller dokument förs över tryggt och säkert på ett smidigt sätt, direkt från din tablet eller läsplatta till din dator. På så vis kan du vara säker på att iPaden alltid har utrymme för fler bilder, videoklipp eller viktiga dokument. Spara pengar och skydda dina spontana reseminnen och dokument från att gå förlorade med en ny datakabel specifikt utformad för din surfplatta.

 

Hur väljer jag rätt datakabel för min surfplatta?

Det första du bör göra är att se vilken typ av surfplatta du har, så att du kan välja rätt synkkabel för rätt platta. Kontrollera din tablets märke (exempelvis Apple) och vad har du för modellnummer (exempelvis Air 2). Det finns en mängd olika tablets idag och många typer och storlekar, vilket gör det första steget viktigt.

För att säkerställa vilken typ av överföringskabel som passar just din surfplatta har vi samlat tydlig information och data på varje produktsida om vilka märken och modeller av läsplattor eller eReaders som är kompatibla med den valda kabeln. Läs igenom produktbeskrivningen i vår webshop noggrant så att din iPads eller tablets modellnummer eller modellnamn finns med på listan över de kompatibla surfplattorna. Ta gärna en extra titt så att läsplattans dimensioner och typ av uttag stämmer överrens med de som står beskrivna om kabel, så att den inte blir för liten eller för stor utan helt perfekt. Jämför sedan även gärna denna data med den som står på din nuvarande kabel. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst även tillgänglig varje vardag för att svara på frågor om vilken typ av kontakt och kabel som passar just din tablet.

Subtels laddkablar är optimalt utformade för de märken och modeller som beskrivs, så att din surfplatta eller läsplattas innehåll kan föras över på ett tryggt sätt. Inget ska gå förlorat. På så sätt kan din platta och dess batteri komma att hålla längre, eftersom minnet inte behöver ansträngas lika mycket när det finns mer utrymme. Vissa surfplattor, så som iPads, låter även datakabeln användas som ex extra laddsladd, vilket är ett extra plus. För sen när har det varit dåligt att ha en reservladdare hemma?

 

Hur länge fungerar en datakabel?

En datakabels livslängd kan bero på mänga olika faktorer, överföringskabeln kan ha tappat sin effektivitet på grund av komponenter som har skadats av ålder, eller om du har råkat tvinna kabeln för hårt eller liknande någon gång. Med subtels nya tablet-kabel ger du din surfplatta eller eBook en ny chans att leverera material snabbt, så att du snabbare kan spara ner eller ta nya bilder igen.

När teknik förändras kan en ny kabel också föra över innehåll mer effektivt och/eller ladda din platta snabbare, speciellt om det är en datakabel som är utformad speciellt för din läsplatta eller tablet - som är fallet med subtels laddningskablar. Om du letar efter en hållbart, pålitlig kabel för din surfplatta är dessa därför perfekta. De ser till så att plattans minne inte tar stryk vid överföring och kan, som tidigare nämnt, även se till att den kan laddas igen. Detta då subtels datakablar är specifikt utformade för just de märken och modeller som nämns. På så vis kan du frigöra mer utrymme och du kan med en snabböverförande usb-kabel få ut mer bilder eller videos effektivt, och använda oändligt många mer funktioner med din tablet.

 

Är det säkert att byta min surfplattas överföringskabel?

Att byta ut en datakabel mot en ny är inte alls några bekymmer, så länge som kontakten och kabeln är gjord för din modell av tablet. Om din gamla överföringssladd slutar fungera ordentligt kan en ny reservsladd blåsa nytt liv i din iPad, så varför inte ta chansen? Att byta ut en gammal kabel mot en ny är riktigt enkelt, detta eftersom det är en komponent som inte sitter fast i din surfplatta. Allt du behöver göra är att hitta en synkkabel som matchar din läsplattas kabelingång. Som beskrivits ovan kan du enkelt göra detta via produktbeskrivningarna i vår webshop, så att du hittar rätt datakabel för dig och din platta, oavsett märke eller modell.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en kabel och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.