.se

Skärmskydd eller skyddsfilm – skydda din smartwatch från repor

Hur ofta försöker du inte att nå saker i botten på en ryggsäck full av saker, dra en tight tröja över armsluten eller helt enkelt råkar gå emot saker i vardagen? Alt detta kan ske dagligen och är saker som kan orsaka repor på din smartwatch display. För att undvika just dessa scenarios, som inte bara kan kosta dig pengar för skärmbyte utan även ge dig en irriterande rispad eller till och med sprucken skärm, rekommenderar vi ett skärmskydd. Att placera ett extra displayglass utanpå din fitnesstrackers skärm kan rädda displayen från att spricka många gånger om.


Subtel säljer displayskydd i många olika varianter, både i hårdare material så som tempererat eller härdat glas och även mjukare i plast för något rundade skärmar. Displayskyddet eller skyddsglaset du väljer för din smartklocka eller fitnessarmband är specifikt designat i ett tåligt material som gör att du kan vara säker på att din smartwatch display håller länge.

Sortera efter:
95,00 kr
65,00 kr
80,00 kr
95,00 kr
55,00 kr
95,00 kr
95,00 kr
65,00 kr
95,00 kr
85,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 >>

Vilket displayskydd fungerar för min smartklocka?

Under varje produkt av skärmskydd kan du läsa mer om vilka mått den specifika skyddsfilmen eller displayskyddet har och om dess dimensioner och utförande passar din smartwatchskärm. I och med att det finns så många olika typer av smarta klockor idag finns det minst lika många versioner på skärmskydd. Skyddsglas för fitnessarmband med något rundade hörn eller kanter, i hårdare material eller i mjukare. 

 

Hårt eller mjukt, vilket displayskydd är bäst?

Den generella regeln är att ju mjukare material, desto lättare är det för skärmskydden att passa på en klockdisplay som inte har en kantig form på displayens avslut. Ett hårdare displayskydd känns däremot mer som din ”riktiga” skärm och känslan av att tappa på en skärm av glas istället för på en av plast kan vara viktig för många. Gillar du skärmskydd i hårdare material men har en rundad display behöver du dock inte oroa dig – i subtels webshop kan du hitta form-anpassat skyddsglas. Allt för att du ska kunna hitta ett skyddsglas eller en skyddsplast som passar din smartwatch och dina behov.

Läs därför noga på varje produktsida om din smartklockas märke och modell står med på listan som kompatibel, så att det inte finns risk för att displayskyddet lossnar i kanten om skärmskyddet är för hårt för din rundade display, till exempel. Känner du dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor du har.

 

Städtålig skyddsfilm mot damm och smuts

I subtels webshop kan du även hitta skyddsfilm för olika enheter för att göra de mer tåliga mot damm och smuts. När vi rengör ytor använder vi gärna produkter eller svampar som kan slita på ytorna du vill rengöra. Med skyddsfilm för displayer skyddar du klockan från repor och gör den lättare att rengöra.

Din smartklockas skärm eller dina andra tekniska produkters ytor får inte bara en slät och tålig yta utan nuförtiden är dessutom många skyddsfilmer självläkande. Filmens smarta molekyler  läker enkelt mindre repor och skråmor. Plasten som rispas, om detta händer, kommer därför inom kort att vara ett minne blott.

Självklart skyddar inte bara subtels displayglas eller displayplast mot små repor utan fungerar även som en stöttålig och slitstark hinna på ditt fitnessarmbands display. Det ger en perfekt trygghet och säkerhet om du är en person som alltid har på dig din klocka, i vardagen såväl som under löpturer eller en vandring i snårig skog.

 

Skärmskyddens hårdhet och lim – vad skiljer dem åt?

Som nämnt tidigare kan ett displayskydds hårdhet vara en avgörande faktor hur skyddsglaset, eller skyddsplasten, sitter på din smartwatch eller healthtracker. Hårdheten på glaset eller plasten beskrivs i en stigande skala, i allt från mjukare 2D, 3D till 9H som är hårt tempererat glas eller ett glas som kallas asahiglas, vilket är hårt japanskt glas med garanterad passform. Eftersom skydden kommer i olika utföranden, finns det en massa val för dig, vilket gör att du kan anpassa din upplevelse och vad du söker till din smartklocka.

Displayskydd kommer ofta i något av nedan nämnda material och utföranden:

Mjukplast
Hårdplast

Självläkande plast

Härdat glas / Tempererat glas

Asahiglas

Beroende på skärmskyddens hårthet kan även limmet spela roll. Går det enbart längst med kanten (kantlim) eller täcker det hela ytan? Detta läser du mer om under varje specifik produkt och limmets utformning är självfallet optimalt anpassad för skyddsglaset i fråga.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än ett skärmskydd och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, kablar, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.