.se

Laddare för hörlurar och headset

Visst är det bra att köpa en originalladdare till sina bluetooth-hörlurar, men skulle det inte vara trevligt att istället klicka hem ett prisvärt alternativ till dina hörlurars batteriladdare? På Subtel har vi högkvalitativa laddare för alla tillgängliga headset - vare sig det är Beats, Sennheiser eller Sony, vårt märke CELLONIC® har de bästa adaptrarna för dina trådlösa hörlurar med snabb laddningskraft. Detta så att ditt batteri är redo hela dagen för din lyssning av poddar, techno, ljudbok eller långa samtal.
Sortera efter:
150,00 kr
75,00 kr
130,00 kr
75,00 kr
130,00 kr
95,00 kr
130,00 kr
95,00 kr
115,00 kr
150,00 kr
1 2 3 >>

Vilken laddare passar mina hörlurar?

För att säkerställa vilken laddare som passar dina trådlösa hörlurar eller bluetooth-headset finns det tydlig information på varje produktsida om vilka märken och modeller av hörlurar och headset-batterier som är kompatibla med den valda laddaren. Läs noggrant informationen på varje laddare sida i webshoppen, så att ditt märkes och modellnummer på batteri och lurarna listas med bland de nämnda kompatibla enheterna.

Du kan också jämföra informationen på originalladdaren med datan på den laddare du tror matchar i vår webshop för att se om de matchar. Om det är svårt att hitta informationen du söker direkt på din originalladdare bör även dena data finnas i ditt headsets användarmanual.

Vårt kundtjänstteam finns även tillgängligt varje vardag för att svara på frågor om vilken typ av laddare som passar din specifika hörlursmodell. En laddare behöver inte vara lik den andra och därför är det viktigt att vara uppmärsam på både likheter och skillnader när du köper din ersättningsladdare.


Hur länge håller en headset-laddare?

Att lyssna på musik är mycket viktigt för många människor, likväl kan en god bok en stressig kväll vara lugnande. Många använder headset på tåget, på kontoret eller hemma till vardags och med många timmar användande tar naturligtvis även batteriet slut snabbare. Många musikälskare tar ofta med sig laddsladden eller adaptern i ryggsäcken och klämmer in den bland andra saker. Detta kan ofta orsaka kabelbrott eller att någon mindre del kan gå sönder. Det är därför det är viktigt att du alltid rullar upp kabeln och att du har tillräckligt med utrymme i väskan. Du kan också förvara din adapter i ett fodral. Vatten är även en naturlig bov för din adapter, så om du vill ta den med dig på semestern kan ett vattentätt fodral sitta på sin plats.

När tekniken förändras kan en ny laddare också ladda ditt batteri mer effektivt än vad din originalladdare kanske tidigare gjorde, och använda mer energi som lagras i batteriet. Detta speciellt om det är en laddare som är utformad optimalt för dina trådlösa hörlurar, vilket subtels adaptrar och laddare är. På det här sättet ger du dig mer frihet och du kan lyssna på och utnyttja ditt bluetooth-headset längre igen.


Är det säkert att byta ut en hörlurs-laddare?

Att byta ut en originalladdare mot en ny ersättningsladdare behöver inte vara ett besvär alls. Eftersom laddaren oftast inte är en del av de trådlösa hörlurarna, så behöver du inte göra någon större inverkan på produkten mer än att hitta laddningsuttaget. Om din gamla laddare slutar fungera kan en ny reservladdare blåsa nytt liv i dina bluetooth-hörlurar, så varför inte ta chansen?

Att byta ut en gammal laddare mot en ny är lätt och allt du behöver göra är att hitta en laddare som matchar batterierna i dina enheter. Som beskrivits ovan kan du enkelt göra detta via produktbeskrivningarna i vår webshop så att du kan hitta rätt laddare för rätt hörlursmärke eller hörlursmodell. Om du av någon anledning också behöver verktyg för att öppna upp headsetets inbyggda laddare, eller någon annan del, säljer vi också verktyg för mindre tekniska operationer. Vi säljer även snabbladdare, vilka du hittar i Subtels webshop, tillsammans med laddningskablar och batterier.


Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteriet till dessa laddare.


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.