.se

Datakabel, OTG-kabel eller USB-laddare. Få tre funktioner i en kabel!

På Subtel har vi högkvalitativa datakablar tillgängliga för alla typer av enheter - oavsett om det är en klocka eller tracker från Garmin, Polar, Suunto, Coros, Huawei, Xiaomi eller Amazfit.

Våra datakablar, OTG-kablar och USB-laddare håller hög kvalitet och är testade för att uppnå professionall standard. På så vis kan du vara säker på att filer eller data förs över tryggt och säkert på ett smidigt sätt, mellan din smartklocka eller fitness-tracker till din andra enhet. På så vis kan du vara säker på att din smartwatch alltid är laddad eller har utrymme för mer data eller spellistor. Med vår smarta datakabel får du tre kablar i en, där USB-kabeln även kan användas som OTG-kablar för din fitness tracker.

Sortera efter:
75,00 kr
145,00 kr
65,00 kr
65,00 kr
60,00 kr
85,00 kr
195,00 kr
60,00 kr
85,00 kr
125,00 kr
1 2 3 4 >>

Datakabel med snabb överföring för smartwatch

Att köpa en originalkabel till ett fitnessband eller smartklocka från samma varumärke som den kommer ifrån låter alltid säkert och bra, men skulle det inte vara trevligt om det fanns ett mer prisvärt alternativ för en datakabel med snabb överföring? Smartwatches och fitnessarmband har blivit mer och mer vanligt, detta säkerligen tack vare alla de funktioner du nu kan ha i dem. Borta är dagarna när vi endast använda hälsobandet till att räkna våra dagliga steg, utan numera kan du ofta spara ner låtar i smartklockan, se kartor eller ha appar kopplade till din träningsplan som både följer dina framsteg och din position.

 

Hur väljer jag rätt OTG-kabel för min health tracker?

Det första du bör göra är att se vilken typ av hälsotracker du har, så att du kan välja rätt USB-kabel för rätt fitnessarmband eller smartklocka. Kontrollera din smartwatch märke (exempelvis Garmin) och vad har du för modell (Fore Runner 245). Det finns en mängd olika mobiler idag och många typer och storlekar, vilket gör det första steget viktigt.

För att säkerställa vilken typ av överföringskabel som passar just ditt smartband har vi samlat tydlig information och data på varje produktsida om vilka märken och modeller av health trackers som är kompatibla med den valda kabeln. Läs igenom produktbeskrivningen i vår webshop noggrant så att din smartwatch modellnummer eller modellnamn finns med på listan över de kompatibla fitnessbanden. Ta gärna en extra titt så att smartklockans dimensioner och typ av uttag stämmer överrens med de som står beskrivna om laddsladden, så att den inte blir för liten eller för stor utan helt perfekt. Jämför sedan även gärna denna data med den som står på din nuvarande kabel. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst även tillgänglig varje vardag för att svara på frågor om vilken typ av kontakt och USB-kabel som passar just din modell.

Subtels laddsladdar är optimalt utformade för de märken och modeller som beskrivs, så att din smartwatch data eller musik kan föras över på ett tryggt sätt. Inget innehåll ska gå förlorat. På så sätt kan din klockas batteri även komma att hålla längre, eftersom minnet inte behöver ansträngas lika mycket när det finns mer utrymme. Att du även kan använda datakabeln som en laddsladd är ett extra plus. För sen när har det varit dåligt att ha en reservladdare hemma?

 

Hur länge fungerar en datakabel?

En datakabels livslängd kan bero på mänga olika faktorer, överföringskabeln kan ha tappat sin effektivitet på grund av komponenter som har skadats av ålder, eller om du har råkat tvinna kabeln för hårt eller liknande någon gång. Med subtels nya kabel för smartklocka och fitnessband ger du din health tracker en ny chans att ladda snabbt on the go eller med USB.

När teknik förändras kan en ny kabel också föra över innehåll mer effektivt och/eller ladda din smartwatch snabbare, speciellt om det är en datakabel som är utformad speciellt för din telefon - som är fallet med subtels laddningskablar. Om du letar efter en hållbart, pålitlig kabel för ditt fitnessband är dessa därför perfekta. De ser till så att smartklockans minne inte tar stryk vid överföring och kan, som tidigare nämnt, även se till att din klocka kan laddas upp snabbt igen. Detta då subtels datakablar är specifikt utformade för just de märken och modeller som nämns. På så vis kan du frigöra mer utrymme och du kan med en snabböverförande usb-kabel få ut mer av din fitness tracker.

 

Är det säkert att byta min smartwatch överföringskabel?

Att byta ut en datakabel mot en ny är inte alls några bekymmer, så länge som kontakten och kabeln är gjord för din modell av fitnessarmband. Om din gamla laddsladd slutar fungera ordentligt kan en ny reservsladd blåsa nytt liv i din smartklocka, så varför inte ta chansen? Att byta ut en gammal kabel mot en ny är riktigt enkelt, detta eftersom det är en komponent som inte sitter fast i din klocka. Allt du behöver göra är att hitta en synkkabel som matchar din fitness trackers kabelingång. Som beskrivits ovan kan du enkelt göra detta via produktbeskrivningarna i vår webshop, så att du hittar rätt datakabel för dig och din smartwatch.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en kabel och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, batterier, nätadaptrar och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsbatteri som lämpar sig väl som ersättningsbatteri till ett bra pris. Självklart säljer vi även laddare till dessa batterier.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.