.se

Effektiva och hållbara GPS- och TMC-antenner

subtel® är sedan 2004 en av Europas mest tillförlitliga webshop för elektriska tillbehör, bland annat i form av laddare, adaptrar, USB-kablar och alla former av batterier för en mänga olika kända varumärken. Samtliga produkter är godkända enligt EU-standard och CE, RoHS samt FCC-certifierade.

Alla produkter som säljs testas oberoende på kvalitet och prestanda från vår bas i Berlin, Tyskland. Tack vare detta kan vi med stolthet erbjuda tre års garanti på våra produkter.

En GPS-antenn, eller TMC-antenn – som står för Trafic Message Channel – är en antenn som förstärker signalen inbyggd i din bils radiomottagare eller bilens GPS-funktion. Antennen är liten men kan hjäpa dig på så många sätt. För vem vill köra vilse eller plötsligt hamna mitt i en trafikstockning? Undvik detta genom en extern navigator-antenn och din resa kommer gå smidigare än aldrig förr.

Sortera efter:
115,00 kr
Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
115,00 kr
Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
115,00 kr
Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
115,00 kr
Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
115,00 kr
Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
50,00 kr
Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
115,00 kr

Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
59,00 kr
| -10%

53,10
kr
Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning
50,00 kr

Når vårt lager 25.06.2024
5% rabatt vid förbeställning

Vad är en GPS-antenn / TMC-antenn?

En GPS-antenn eller TMC-antenn är en extern antenn som sätts utanpå som en förlängning av din navigator och förstärker GPS-signalen inbyggd i din bils radiomottagare, bilens GPS-funktion eller din bärbara tracker och GPS. TMC står i det här fallet för Trafic Message Channel, vilket är kanalen som tar emot trafikinformation via RDS-radionätet. För att kunna ta emot trafikinformation eller aktuella trafikmeddelanden krävs en bilradio eller ett navigeringsystem med RDS-TMC-modul. I standarden för RDS finns en datakanal låst för TMC trafikinformation. Med en TMC-antenn kan du, om din bil har en TMC-modul, ta emot trafikinformation som sänds i det område du kör i.

Meddelandena som Trafikverket generellt sänder ut gäller främst europa- och riksvägar samt viktiga länsvägar och ger ut information om till exempel hinder, trafikolyckor och vägarbeten som påverkar trafiken. I Sveriges större tätorter sänds det även köinformation på vissa huvudgator. Sverige är uppdelat i åtta sändningsområden samtidigt som meddelanden på huvudvägnät går in i flera sändningsområden för att stödja navigationen.

 

Hur fungerar subtels GPS- och TMC-antenner?

 Subtels antenner erbjuder en hög prestanda, vilken är idealisk att ersätta den interna antennen, om denna inte ger en tillräckligt tillfredsställande prestanda. Med subtels GPS-antenn får du bättre GPS-mottagning i ditt fordon och en enhet som är kompatibel med all utrustning med denna anslutningstyp. TMC-antennerna har integrerad magnetfot för yttermontering på ditt fordon och möjliggör, kopplad till ditt navigationssystem, mottagning och bearbetning av TMC-signlarer i realtid. Detta, som beskrivet ovan, om din bil har en TMC-modul.

Oavsett om ditt fordon har en TMC-modul eller ej får du dock en hållbar antenn som förstärker din navigators signalstyrka och signalmottagning, så att du kan vara säker på att din GPS leder dig rätt även på vägar där det i normala fall är sämre täckning.

 

Hur vet jag vilken GPS-antenn som passar min navigator?

För varje TMC-antenn vi säljer till GPS:er erbjuder vi en lista över kompatibla navigatorer som passar till antennen. Dessa nämns med GPS-varumärke och modellnummer/modellnamn. På varje produktsida kommer du därför hitta en inkluderad lista med enheter som passar till den valda varan.

Jämför även gärna antennens kontakt som du ser på produktbilderna för att vara säker på att GPS-antennen passar med din navigator. De specifikationer som nämns kan du även jämföra med den data som står skriven i din trackers användarmanual. Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor, så att du kan känna dig säker om att du köper en TMC GPS-antenn som passar din navigators varumärke och modell.

 

Till vilka varumärken passar subtels TMC-antenner?

Subtels olika GPS-antennet är anpassade för att vara kompatibla med många olika stora varumärken, för att du ska kunna hitta något som passar din navigator, GPS eller tracker Nedan hittar du en listan av några av de varumärken som fungerar med våra antenner:

Garmin
Medion

Blaupunkt

Navigon

Navman

TomTom
Sony med flera

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en antenn och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batterier till dessa laddare.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.