.se

Laddare för GPS- och navigationsutrustning

Laddar inte din GPS längre? Då kan ett ersättningsbatteri eller laddare för din navigator hjälpa dig. På subtel hittar du laddare för många olika märken och modeller av trackers, med vilka du enkelt kan ge din enhet ny kraft och energi. När du befinner dig på okända vägar är en bra GPS-laddare viktig för att du inte ska komma vilse mitt i resan. Subtels navigatorladdare laddar batteriet snabbt och ger dig en lång körtid och batteritid, så du säkert kan komma fram till din destination.
Sortera efter:
85,00 kr
110,00 kr
85,00 kr
75,00 kr
75,00 kr
95,00 kr
85,00 kr
85,00 kr
95,00 kr
85,00 kr
1 2 3 4 5 6 >>

Vilken laddare fungerar för min navigator?

Om du inte är säker på vilken typ av laddare som fungerar för din GPS beskriver Subtels produktsidor allt du behöver veta. På varje produktsida kan du läsa om laddarens data samt vilka enheter den är kompatibel med. Jämför gärna denna informationen med den som står på din originalladdare, för att se så att allt stämmer överrens. En god början är såklart även att veta vilket märke samt modellnummer din tracker har, så att du kan kolla upp i listan om den specifika modellen står med över kompatibla enheter.

Om informationen på originalladdaren är svårutläst brukar detta även stå beskrivet i din navigators användarmanual. Om du trots detta inte känner dig säker kan du kontakta vårt kundservice-team som finns tillgängligt varje vardag för att hjälpa dig hitta den perfekta ersättningsladdaren för din tracker.

Subtels laddare är optimalt utformade för de märken och modeller som står beskrivna under varje produkt, vilket gör att du kan vara säker att ersättningsladdaren är minst lika bra som originalladdaren. På så vis kan din navigator förses med perfekt ny energi för den specifika enheten. Med en anpassad laddare kommer din GPS-enhet dessutom att hålla längre, eftersom den inte skadas av en laddningsadapter som ger för lite eller för mycket ström genom den. Om din originalladdare är långsam eller defekt kan en ny göra underverk. Ge din tracker ny energi med en ny ersättningsladdare. Subtel® är Europas ledande webbshop för digitala tillbehör med ett brett utbud av högkvalitativa uppladdningsbara batterier och ladare för alla möjliga enheter.


Hur länge håller en GPS-laddare?

I en optimal värld skulle en navigator-laddare kuna vara för evigt, men vi vet dessvärre av erfarenhet att så är inte fallet. Små komponenter kan gå sönder utan direkt anledning, laddarens kabel kan gå sönder genom att ha blivit för hårt lindad eller delar falerar helt enkelt av ålder. En reservladdare eller extra adapter kan därför vara avgörande om du ännu inte nått din slutdestination, oavsett om du kör, cyklar eller vandrar.

Många tar ofta med sig adaptern i väskan eller ryggsäcken och klämmer in den med andra saker. Detta orsakar ofta kabelbrott eller att något går sönder. Det är därför viktigt att du alltid rullar upp kabeln på ett mjukt vis och att du har tillräckligt med utrymme i väskan. Du kan också förvara din adapter i ett fodral. Vatten är naturligtvis katastrofalt för din laddare, så ta i så fall med dig den på semestern i ett vattentätt fodral.

När tekniken förändras kan en ny laddare också ladda ditt batteri mer effektivt och använda mer energi som lagras i batteriet, speciellt om det är en laddare som är utformad speciellt för din tracker, vilket Subtels laddare är. Vi säljer både "vanliga" laddare och snabbladdare, så du kan välja vilken version du vill eller kan ha för din kartläsare. I vår webshop kan du läsa mer om våra olika batteriladdare under varje produkt, här hittar du specifik information som beskriver laddaren.  


Är det säkert att byta ut en GPS-laddare?

En laddare är en produkt som inte sitter fast på din tracker, så du kan vara relativt säker på att det är enkelt och ofarligt att byta ut den. Det du behöver kontrollera är att laddarens ström och spänning överensstämmer med din navigators nuvarande laddare, samt är sagt att fungera med GPS:ens batteri, vilket vi skrev om tidigare. Alla Subtel-laddare är designade med överhettnings- samt överspänningsskydd vilket skyddar ditt navigator-batteri från skador och laddaren från överhettning.

Våra laddare är också utrustade med ett automatiskt avstängningsskydd, vilket gör att adaptern kan stängas av när batteriet når 100%. Detta är inte bara en säkerhetsåtgärd som förhindrar att laddaren blir för varm, utan hjälper också batteriet att hålla längre eftersom det inte laddas kontinuerligt. Med Subtels smarta navigatorladdare förlänger du din GPS livslängd, oavsett om det är en Garmin eller TomTom!  


Många erbjudande för tekniska produkter 

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot. 

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batteriet till dessa laddare.  


Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.