.se

Effektiva billaddare för mobiltelefoner och smartphones

På bil-semestern, pendlingen till jobbet eller på roadtrips - på många bilturer använder vi mobilen till mycket, vilket ofta dränerar batteriet tills batteritiden är på väg att ta slut. Mobilens GPS kan vara igång, du tar bilder av vackra vyer, lyssnar på spotify-listor eller kollar på YouTube för att fördriva tiden. Allt drar batteri men vi har en lösning: mobil-billaddare laddar din smartphone under tiden du använder den och gör så att mobilbatteriet varar oändligt länge. På så vis behöver du heller inte vänta på att kunna gå ut på stan när du når ditt resemål för att mobilen ska laddas.

Sortera efter:
65,00 kr
55,00 kr
55,00 kr
85,00 kr
65,00 kr
65,00 kr
85,00 kr
65,00 kr
65,00 kr
65,00 kr
1 2 3 4 5 6 7 >>

Längre batteritid för längre surfning

Billaddare löser alla eventuella energiproblem med din smartphone och din pendlings långtråkiga stunder går från att vara kraftlös till kraftfull på ett kick. Sätt i vår laddare i din bil eller lastbils cigarettändare-uttag, koppla in den i din mobiltelefon och problemet är löst! Medan personen bredvid dig kör kan du enkelt spendera härliga timmar på YouTube eller lyssna på podcasts och ljudbok, utan att batteriet tar slut. Subtels billaddare hjälper dig att snabbt och effektivt ladda mobilen och på så vis snabbare vara på väg igen utan att ha ett nervöst blinkande mobilbatteri i väskan.

 

Hur vet jag vilken laddare som passar min smartphone?

För varje billaddare och biladapter erbjuder vi en lista över kompatibla mobiler som matchar laddaren. Jämför gärna datan som står beskriven om varje produkt med den som står skriven i din smartphones eller mobiltelefons användarmanual. För billaddare är det generellt antal volt och ampere du måste kontrollera för att se så att din mobils batteri får rätt styrka för att kunna laddas ordentligt. Samtliga av subtels billaddare har även inbyggt kortslutnings- samt överspänningsskydd, vilket gör att både du och din mobil kan känna sig säker.

Olika laddare har även olika slags kontakter. Om du redan nu har en laddare till din mobil kan du se hur uttaget ser ut på den laddsladden och se ifall den som visas på våra produktbilder är den samma. Olika kontakter har dessutom olika namn, vilket bör göra det lättare för dig att välja rätt. Behöver du en billaddare för en mobil som har en micro-USB, USB-C port eller lightning-kontakt? I subtels webshop hittar du alla olika versioner och många laddsladdar finns även som snabbladdare utöver vanlig billaddare.

Om du trots detta känner dig osäker finns vår kundtjänst på plats varje vardag för att svara på eventuella frågor, så att du kan känna dig säker om att du gör ett bra köp.

 

Billaddare för mobiler från många varumärken

Subtels smartphone-billaddare är anpassade för många olika varumärken och i vår webshop kan du hitta laddare specifikt designade för just din mobiltelefon. Nedan hittar du en listan av några av mobilmärkena som fungerar med våra billaddare:

Samsung
 Doro

 Xiaomi

 Sony Xperia

 Mot
orola
 Nokia

 Huawei med flera

 

Olika billaddare för olika behov

Eftersom antalet mobiltelefoner och smartphones på marknaden är många finns det säkerligen även flera olika typer av billaddare för din mobil. Olika laddare har olika fördelar, vilka passar för olika behov och tillfällen. Som beskrivet ovan har vi i subtels webshop både vanliga billaddare men även fast charge, som laddar ditt mobilbatteri snabbare.

Snabbladdare är laddare som har en laddningseffekt på mer än 5 watt. För att uppnå detta finns det två tekniker som erbjuder mycket snabb laddning: USB Power Delivery och Quick Charge. Begreppet snabb laddning är trots detta inte alltid klart. Du bör därför vara uppmärksam på om din laddare är kompatibel med din enhet och laddarens strömstyrka. Som ovan beskrivet, ta en titt i din produkts anvädarmanual eller kontrollera via vår webshop om din smartphones varumärke och modell står med bland de kompatibla enheterna till denna laddare. 

 

Laddsladdar eller biladaptrar

Söker du efter en enklare billaddare där du själv redan har en kabel säljer vi även biladaptrar. Laddsladdar till mobiltelefoner kommer idag ofta med USB-kontakt och säljs med en lös adapter-del tillsammans med din sladd. Om så är fallet kan du enkelt köpa en biladapter med USB-uttag som komplement till din batteriladdare. Många av dessa biladaptrar har dubbla uttag, så att du kan ladda två enheter på samma gång. På så sätt kan både mobilbatteriet få mer batteritid samtidigt som passageraren bredvid laddar sin kamera, surfplatta eller externa GPS.

Billaddare eller cigarettändare är därför kända av en anledning, eftersom de låter dig ladda dina enheter i din bil eller husvagn när du är på väg på din campingtur eller morgonpendling. De är perfekta reseladdare och möjliggör längre användning av din smartphone under långa körningar. Denna typ av laddare finns även i universel version och låter dig ansluta en eller flera USB-kablar beroende på modell, så att din mobils batteritid aldrig behöver ta slut.

Laddsladdarna kommer även i flera versioner, med vanlig sladd eller med spiralkabel. Allt för att du ska kunna välja vad som passar dig, din bil och din mobil bäst.

 

Många erbjudande för tekniska produkter

Söker du efter mer än en laddare och mer utav andra praktiska tillbehör? Till fotograferingar hittar du även smarta stativ som kan underlätta, mobilfordral för förvaring av din smartphone, displayskydd, kablar, nätadaptrar, batteriet och mycket mer. Våra produkter fungerar oberoende vilket typ av användare du är; om du jobbar på call center, använder dem för gaming hemma, seriöst pluggande vid skrivbordet eller på resande fot.

Hos subtel kan du därför vara säker på att hitta tekniska tillbehör och kvalitetsladdare som lämpar sig väl som ersättningsladdare till ett bra pris. Självklart säljer vi även batterier till dessa laddare.

 

Beställ enkelt och säkert på subtel.se

3 års tillverkargaranti - Vår prioritet produkter av bästa kvalitet, vilket gör att vi kan erbjuda 3 års garanti på alla subtel®- och CELLONIC®-artiklar

Snabb och säker leverans: vi förbereder och skickar din laddare samma dag om du slutför din beställning före 15:00 på vardagar

Onlinebetalning: Du kan enkelt och säkert betala dina varor online

Returrätt: Du kan returnera produkten inom 30 dagar om den inte helt uppfyller dina förväntningar

Gratis kundservice: vår kundservice finns på plats per telefon från måndag till fredag ​​från 10 till 15 eller via e-post. Om du har några frågor om en produkts kompatibilitet med en av dina enheter hjälper vi dig gärna.