Lär känna subtel

2004 grundades subtel i Berlin, Tyskland

År 2004 grundades subtel i Berlin, Tyskland

Mer än 750 000 produkter skickas ut från vårt lager varje åt

Över 750 000 produkter skickas ut varje år

50 anställda finns på plats för att svara på frågor, förbereda och skicka ut din order

50 anställda finns på plats, från kontor till lager

Sedan 2021 har vi utvecklat vårt eget märke CELLONIC® som står för hög säkerhet och kvalitet

År 2012 utvecklade vi vårt eget märke CELLONIC®

Varför handla med subtel?

Vårt uppdrag är att hjälpa dig hitta det optimala tillbehöret för din tekniska enhet. Vi kollar regelbundet upp vilka produkter som är kompatibla med dina enheter för att få en så perfekt matchning som möjligt, för det bästa priset.

För närvarande består vårt sortiment av cirka 13 000 produkter för laptops, kameror, GPS, batteridrivna verktyg, mobiltelefoner och andra tekniska produkter som drivs på batteri. Hos oss hittar du allt från laddare och batterier till UV-filter för kameror och displayskydd för mobiler.

Våra mest populära produkter inom batterier, laddare och datakablar produceras av vårt eget märke CELLONIC®. Detta visar subtels långa erfarenhet och expertis likväl som vår pålitlighet och professionalism gentemot våra kunder.

Teamet på subtel

Strax över 50 personer arbetar tillsammans på subtels kontor och lager för att se till så att du hittar den mest optimala produkten till din enhet. Vår kundtjänst står till förfogande alla vardagar och hanteras av vår engelskspråkiga personal. På så vis kan du alltid vara säker på att få svar på dina frågor.

subtels historia

Företaget grundades år 2004 av Christopher Stein och Paul Karma i östra Berlin. De fem första åren hade subtel som max tio anställda. Gradvis har sedan både antalet anställda och försäljningen ökat för att i dagsläget stå med över 50 anställda av olika nationaliteter som stöd för våra kunder.

Försäljningen de första fyra åren höll sig inom Tyskland för att sedan utöka till Frankrike år 2008. Steg för steg lades fler Europeiska länder till och nu säljer vi våra högkvalitativa produkter till en mängd olika länder runt om i Europa. Tack vare detta ses subtel idag som en av Europas ledande producenter och distributörer av tekniska tillbehör och produkter.

Vårt märke CELLONIC®

2012 startades subtels eget märke CELLONIC®. Med detta varumärke erbjuder vi prisvärda, säkra och kvalitativa produkter för en mängd olika grenar och kunder. Oavsett om du arbetar på en professionell nivå eller med en hobby kan du med våra produkter få ett pålitligt resultat. Kunder väljer CELLONIC® för att få en långvarig och hållbar ersättningsprodukt som utbyte mot dyra originaldelar. CELLONIC®-batteriet är kraftfulla och våra laddare erbjuder en kompabilitet som alltid är tillverkar för att uppnå högsta standard.