.se
08 - 5664 2802
(support på engelska)

Mån-fre 10:00-15:00
Specialister på elektroniktillbehör för mobila enheter sedan 2004.

Vi är ett växande bolag med 50 anställda i skrivande stund. Vi fokuserar på tillbehör för mobila enheter inom Europa genom vår webbutik, samt genom några av de mest populära marknadsplatserna.
Från våra två anläggningar i Berlin, Friedrichshain och Alt-Hohenschönhausen, skickar vi varje år ut fler än 700 000 tillbehör (siffra år 2017) och expanderar kontinuerligt!

Vårt utbud växer ständigt och vi erbjuder i dagsläget cirka 6 000 tillbehör. Vi har allt du behöver för effektiv mobil kommunikation, för laptops, kameror, GPS-enheter, verktyg och andra mobila enheter. Hos oss hittar du ett stort urval av tillbehör; från batterier till polariserande kamerafilter.

Bland våra bästsäljare hittar du runt 2 000 batterier, laddare och datakablar som vi själva tillverkar för vårt märke CELLONIC®. Det är ett märke som står för erfarenhet, expertis och yrkesmässighet, samt pålitlighet och vårt löfte till kunderna.

Vi är ett medelstort bolag med en etablerad bolagskultur och ett trevligt, internationellt och flerspråkigt team.subtels kontor / kundservice / lager


Christopher SteinPaul Karma
subtels verkställande direktörer